Cleopatra Stratan, în cea mai scurtă rochiță. Se face din ce în ce mai frumoasă

cleopatra-stratan_1.jpg

cleopatra stratan
Cleopatra Stratan, în dreapta, la un eveniment monden

Cântă de la trei ani, învață dintotdeauna foarte bine și la 16 ani s-a transformat dintr-o fetiță adorabilă, într-un veritabil fotomodel. Cleopatra Stratan locuiește cu familia la Chișinău, însă vine la București pentru a-și promova muzica, iar aparițiile ei spectaculoase îți taie răsuflarea.

Când spui Cleopatra Stratan, îți apare în fața imaginea micuței cu păr bălai, cârlionțat, cu obraji bucălați, îmbrăcată într-o rochiță roșie cu buline, cărând după ea o valiză, în timp ce cântă „Ghiță”, acel hit care a făcut-o celebră pe Cleo, la doar trei ani. S-au scurs de atunci 13 ani, iar când o vezi acum pe cântăreață rămâi cu gura căscată. S-a transformat într-o adolescentă delicată, înaltă, cu un corp ca tras prin inel. Recent, la un eveniment monden din Capitală, Cleo a apărut cu puțin machiaj la ochi și îmbrăcată într-o rochiță care îi punea în evidență picioarele lungi. Ea e în clasa a X-a la un liceu din Chișinău și face naveta pentru muzică.

cleopatra-stratan_2.jpg

cleopatra stratan
Omul de afaceri Yousef Mustafa a invitat-o pe Cleopatra și pe prietena ei la un eveniment aniversar
foto: Lamonza

„Sunt mereu cu bagajele după mine. Le fac, le desfac, pentru că fac naveta Chișinău –București. Îmi place mult să învăț, însă fac sacrificii și pentru pasiunea mea, muzica. Acum sunt în promovarea cu piesa «Cozonac», și de asta mă aflu acum la București”, a declarat, pentru Click!, Cleopatra Stratan. Artista a lansat recent piesa „Cozonac”, alături de  Edward Sanda. Deși versurile sunt despre dragoste, Cleo nu are încă un iubit.

https://www.youtube.com/watch?v=WdI-3p03pTA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR...

Loading...

Citește și

  • Cleopatra Stratan Pavel Stratan

    Cleopatra Stratan s-a transformat, la 16 de ani, într-o domnişoară superbă. Prezentă joi, 25 octombrie, la “Viva Influencers Party”, adolescenta, care a devenit cunoscută în urmă cu treisprezece ani cu piesa “Ghiță”, a reușit să atragă foarte ușor privirile celor din jur cu ținuta sa extrem de sexy.

  • Revenirea Cleopatrei Stratan (15 ani) în topurile muzicale, odată cu lansarea piesei “Te las cu inima”, a fost de bun augur pentru solistă, din toate punctele de vedere. În doar două săptămâni, melodia a strâns aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube, iar popularitatea artistei, care acum e o domnişoară superbă, a crescut direct proporţional cu tariful ei.