Cleopatra învață la Chișinău și cântă la București

10-11-vedete-stratan-acum.jpg

Cleopatra este elevă în clasa a zecea
Citeste tot despre: 

Are concerte de la vârsta de trei ani, e premiantă la școală, iar acum, la 16 ani, este deja de nerecunoscut. Cleopatra Stratan locuiește cu familia la Chișinău, însă vine adesea la București pentru a-și promova piesele.

Prezentă recent, la un eveniment monden din Capitală, Cleo ne-a povestit despre programul ei: „Sunt mereu cu bagajele după mine. Le fac, le desfac, pentru că fac naveta Chișinău –București. Îmi place mult să învăț, însă fac sacrificii și pentru pasiunea mea, muzica. Acum sunt în promovarea cu piesa «Cozonac», și de asta mă aflu acum la București”. Artista a lansat recent piesa „Cozonac”, alături de  Edward Sanda. Deși versurile sunt despre dragoste, Cleo nu are încă un iubit. Ea e în clasa a X-a la un liceu din Chișinău și face naveta pentru muzică. La vârsta de trei ani, fiica lui Pavel Stratan a dat lovitura cu piesa ”Ghiță”. 

10-11-vedete-stratan-inainte.jpg

Aşa arăta la trei ani

 

Loading...

Citește și

  • Cleopatra Stratan Pavel Stratan

    Cleopatra Stratan s-a transformat, la 16 de ani, într-o domnişoară superbă. Prezentă joi, 25 octombrie, la “Viva Influencers Party”, adolescenta, care a devenit cunoscută în urmă cu treisprezece ani cu piesa “Ghiță”, a reușit să atragă foarte ușor privirile celor din jur cu ținuta sa extrem de sexy.

  • Revenirea Cleopatrei Stratan (15 ani) în topurile muzicale, odată cu lansarea piesei “Te las cu inima”, a fost de bun augur pentru solistă, din toate punctele de vedere. În doar două săptămâni, melodia a strâns aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube, iar popularitatea artistei, care acum e o domnişoară superbă, a crescut direct proporţional cu tariful ei.