Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău. «Mi-a cumpărat avocații!»

claudia-patrascanu.jpg

claudia patrascanu
Claudia Pătrășcanu contestă psihologul propus de echipa de avocați a lui Gabi Bădălău
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Claudia Pătrășcanu scoate din nou armele în războiul cu Gabi Bădălău. După ultima întâlnire de la tribunal, din 8 septembrie, cei doi se află din nou la cuțite. Claudia Pătrășcanu vine cu noi acuzații dure la adresa omului de afaceri.

Claudia Pătrășcanu a luat foc după ce instanța a acceptat ca cei doi fii ai săi și ai lui Gabi Bădălău să fie asistați de un psiholog propus de tatăl lor. Echipa de avocați ai lui Gabi Bădălău a introdus o cerere prin care a cerut ca instanța să admită ca un psiholog să facă o evaluare psihologică a copiilor, în condițiile în care băiatul cel mare, Gabriel (7 ani), refuză constant să vină la București și să petreacă timp cu tatăl lui.

Claudia Patrășcanu contestă însă vehement moralitatea psihologului după ce instanța a admis cererea avocaților lui Gabi Bădălău. ”Pot să renunț la orice, dar niciodată la copiii mei! Nu voi accepta să fie supuși umilințelor vreodată de nimeni, sub pretextul că s-a avut acordul meu! Am fost amenințată, mi s-au cumparat avocații, mi s-a spus că nu am nicio șansă, căci mă lupt cu o familie influentă și totuși, încă am speranța că cererea aceasta se va judeca drept și poate lucrurile se vor încheia aici.

Această doamnă din imagine a fost acceptată ca și psiholog pentru copiii mei, propusă de tatăl copiilor mei. Oare cum pot instituțiile din țara noastră să accepte ca niște minori să fie supuși consultațiilor cu astfel de psihologi?! Ce calitate poate avea aceasta doamnă psiholog care nici nu știe să scrie, care demonstrează prin fotografii gesturile obscene sau care râde de artiștii țării noastre?!”, a scris Claudia un mesaj pe Facebook, postând și o serie fotografii incriminatoare la adresa psihologului admis de instanță să-i evalueze copiii.

Citește și:

Divorț murdar între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. “Copiii mimează perversiuni sexuale cu păpuși”

Claudia Pătrășcanu: «Voi merge până în pânzele albe ca acești copii să crească lângă mama lor»

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul