Claudia Ghiţulescu, tratament cu aloe vera înainte de sarcină

claudia.jpg

claudia ghitulescu
Claudia Ghiţulescu
Foto: arhivă personală

Claudia Ghiţulescu ar face orice pentru a concepe un copil. Cântăreaţa de muzică populară a încercat diferite tratamente fără niciun rezultat. Artista a consultat foarte mulţi medici, care i-au recomandat să facă investigaţii amănunţite, ba chiar să recurgă la fertilizarea în vitro. Recent, solista a primit indicaţii să urmeze un program de nutriţie şi detoxifiere, care are la bază gelul de aloe vera.

Aloe vera este o plantă cu proprietăţi extraordinare şi se pare că este indicartă şi femeilor care vor să râmână însărcinate. Claudia Ghiţulescu este căsătorită de ceva timp şi îşi doreşte foarte mult să devină mamă, dar momentan nu se întâmplă ca dorinţa ei să devină realitate. Afalată oarecum în criză de timp şi cu analizele bune, artista nu ştie ce ar trebui să facă pentru a rămâne însărcinată. Medicii au sfătuit-o printre altele să urmeze un tratament cu gelul de Aloe Vera.    

ghitulescu.jpg

claudia ghitulescu
Claudia Ghiţulescu
Foto: arhivă personală

"Am dat start unui minunat program de detoxifiere, slăbire și nutriție! De ce? Pentru că iubesc copiii și îmi doresc să devin mămică, pentru că țin la sănătatea mea, pentru că îmi doresc să mă simt bine in pielea mea și să scap de câteva kilograme nedorite. Am un program încărcat și pentru asta am nevoie de multă energie! Va invit pe Facebook să-mi vedeți evoluția", a notat solista de folclor.

În paralel cu tratamentele naturiste, Claudia Ghiţulescu nu îşi pierde speranţa în divinitate  şi se roagă noapte şi zi. 

Loading...

Citește și

 • claudia ghitulescu operatii estetice injectii botox nunta

  Claudia Ghiţulescu merge de mai mult timp pe la cabinetele medicilor, dar de data aceasta nu a mai căutat soluţii pentru a rămâne însărcinată, ci a vrut să-şi facă un moft necesar. Una dintre cele mai sexy folcloriste de la noi are mare grijă de imaginea ei. Recent, ea a apelat la ajutorul esteticianului pentru a-şi îmbunătăţii aspectul tenului.

 • claudia ghitulescu tort nunta marian nasi

  Nuntă fastuoasă sâmbătă seara, la Magic Place din Crângaşi! Claudia Ghiţulescu a îmbrăcat rochia de mireasă şi s-a distrat până în zorii zilei printre invitaţii ei, în mare cântăreţi de folclor. Ringul de dans a fost neîncăpător pentru horele care s-au încins, dar şi pentru iubitorii de manele, care l-au avut pe scenă, printre alţii, pe Adrian Minune. Dedicaţiile au curs în valuri, iar recitalul i-a umplut artistului buzunarele de bani.

 • claudia ghitulescu botez italia

  Au mai rămas câteva ore până când Claudia Ghiţulescu (39 de ani) va îmbrăca rochia de mireasă! Cântăreaţa de muzică populară se căsătoreşte religios sâmbătă după-amiază la o biserică din sectorul 5, urmând să petreacă într-un decor de vis la o sală de evenimente din Crângaşi. Artista a vrut ca în ziua nunţii ei să arate ca o prinţesă şi a pus accent pe toate detaliile. Solista nu doar că şi-a ales o rochie diafană, ci şi un decor în nunaţe şarmante de alb şi roz pal.

 • claudia ghitulescu

  Claudia Ghiţulescu arată extraordinar la 38 de ani, însă are şi o artilerie de tratamente corporale la care nu renunţă. Solista de muzică etno acordă mare atenţie tenului şi posteriorului.