Cine vrea să o angajeze pe Bianca Drăguşanu. Ce oferte a primit după plecarea de la Kanal d

v18-19-v-2-col-bianca.jpg

bianca dragusanu kanal d
Bianca Drăgușanu nu mai lucrează la Kanal D
foto: Kanal D

În timp ce Andreea Mantea se pregăteşte să-i ocupe scaunul la "Te vreau lângă mine", din 20 august, Bianca Drăguşanu se bucură de vacanţe luxoase şi de ieşiri cu prietenii. Blonda se ocupă şi de atelierul ei de croitorie şi în timp ce selctează materialele pentru modelele ei de rochii, triază şi ofertele de muncă. De când a plecat de la Kanal d, blonda nu a dus lipsă de noi propuneri în televiziune, dar nu a bătut deocamdată palma cu nimeni.

Bianca Drăguşanu a rămas de două săptămâni fără emisiune, dar nu se plânge, căci propunerile televiziunilor au început din nou să curgă. Blondina a refuzat însă un contract cu Antena 1. Ea ar fi fost cooptată în echipa vedetelor pentru noul sezon "Asia Expres". 

După ce primul sezon al show-ului  s-a filmat în Vietnam, Cambodgia, Laos şi Thailanda, se pare că de data asta producătorii s-au gândit pentru o nouă serie de aventuri, dar în India. Astfel, odată cu această nouă destinaţie e şi numele show-ului va deveni „India Express“.

Încântată şi nu prea de ofertă, Bianca a analizat-o pe toate părţile, dar a ajuns la concluzia că nu o poate onora nici măcar pentru un onorariu fabulos. "Bianca este obişnuită cu un anumit stil de viaţă şi îşi cunoaşte foarte bine limitele. Ştie că nu ar putea face faţă într-un format de acaest gem, de tip reality-show. De aceea a şi refuzat. În plus, ea nu vrea statut de concurentă sau de invitată la emisiuni. Dacă îşi dorea acest lucru, putea să rămână sub contract cu cei de la Kanal d, dar a preferat să-şi încheie toate socotelile cu ei", au declarat pentru Click! surse din anturajul vedetei.

Bianca Drăguşanu a fost gazda te vreau lângă mine din toamna anului trecut, după ce Gabriela Cristea, titulara postului a intrat în concediu de creştere copil. Blonda avea contract până la finele acestui an, dar idila cu Tristan Tate şi expunerea media cu milionarul englez nu a fost pe placul şefilor ei, care au preferat să o înlocuiască cu veterana Andreea Mantea.   
 

loading...
Loading...

Citește și

  • andreea mantea te vreau langa mine

    Emisiunea "Te vreau lângă mine" se întoarce din vacanţă şi va avea o altă gazdă. După plecarea Biancăi Drăguşanu, show-ul matrimonial de la Kanal d va fi prezentat de Andreea Mantea şi ea proaspăt întoarsă şi cu bateriile încărcate dintr-un concediu de vis în Turcia. Bruneta îşi va lua postul în primire din 20 august, moment în care va modera noul proiect care i-a fost dat pe mână.

  • S-a zvonit că se vor căsători, însă iată că Bianca Drăgușanu (36 de ani) și Tristan Tate (30 de ani) nici măcar nu intenționează să se mute împreună. Frumoasa blondină și iubitul britanic, fost luptător de kickboxing, se cunosc de două luni și sunt văzuți adesea împreună la petreceri.

  • Vestea că Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu a zguduit temeliile showbizului românesc acum câteva săptămâni, când a apărut pentru prima dată în spațiul media. După ce relația dintre cei doi nu mai funcționa de ceva vreme, aceștia au stabilit de comun acord că soluția este una singură: să pornească pe căi separate, chiar dacă îi leagă un copil, micuța Sofia.

  • bianca dragusanu sex experta sfaturi dive barbati

    Lumea mondenă a fost luată cu asalt de schimbările din viața Biancăi Drăgușanu (36 de ani). Blonda a anunțat că s-a despărțit de Victor Slav, cu care a rămas acum coleg la Kanal D, și a fost surprinsă deja la brațul unui alt bărbat, mai tânăr cu șase ani decât ea.