Cine sunt juraţii de la "Provocarea starurilor", noua emisiune de la TVR

andreea_banica-provocarea_starurilor.jpg

andreea banica la provocarea starurilor
Andreea Bănică este prezentatoarea "Provocarea starurilor"
foto: TVR

TVR dă startul unui nou show muzical sâmbătă (27 octombrie) de la ora 21.00. Şase tineri talentaţi intră în competiţie în echipele mentorilor Sanda Ladoşi, Ştefan Stan şi Mihai Alexandru. Andreea Bănică prezintă concursul muzical "Provocarea starurilor", iar juraţii primei ediţii sunt şi ei artişti celebri.

Şase interpreţi talentaţi, trei probe de foc şi muzică românească sunt ingredientele pentru prima seară de concurs la "Provocarea starurilor", emisiunea prezentată de Andreea Bănică la TVR.

concurenti.jpg

concurentii de la provocarea starurilor
Cei şase concurenţi îi vor încânta pe juraţi la "Provocarea starurilor"
foto:TVR

Mirabela Dauer, Călin Goia (Voltaj) şi Bodo (Proconsul) alcătuiesc primul juriu al noului show muzical de la TVR 1. Ei vor nota evoluţiile primilor şase concurenţi şi vor decide cine continuă "Provocarea starurilor" şi care sunt cei trei eliminaţi din concurs.

Provocarea starurilor. Antrenorii aşteaptă să înceapă competiţia

Sanda Ladoşi, Ştefan Stan şi Mihai Alexandru sunt cei trei mentori-antrenori în ale căror echipe vor concura câte şase interpreţi în fiecare ediţie. Sâmbătă, la Provocarea starurilor, îi vom cunoaşte pe primii. Toţi au în comun pasiunea pentru muzică, se pregătesc de la vârste fragede pentru o carieră artistică şi au vârste între 16 şi 18 ani.

mentori.jpg

mentorii de la provocarea starurilor
Mentorii de la "Provocarea starurilor"
foto: TVR

Fiecare are deja în spate experienţa multor concursuri muzicale sau talent-show-uri tv. Sunt voci recunoscute în animaţii sau filme sau au jucat în filme sau seriale de televiziune. Dar cea mai mare dorinţă a concurenţilor de la "Provocarea starurilor" este aceea de a susţine concerte pe scenă şi de a face oamenii să vibreze la interpretările lor.

Probele sunt interpretarea unui cântec din repertoriul unui membru al juriului, interpretarea unei melodii româneşti vechi şi, la alegerea concurentului, o melodie din muzica românească sau internaţională.

Provocarea starurilor. Regulamentul noului show de talente de la TVR

În fiecare show "Provocarea starurilor", 6 tineri talentaţi, interpreţi de muzică românească, vor trece prin probe în care îşi vor dovedi calităţile artistice şi vocale. Dintre aceştia, 3 vor părăsi competiţia în fiecare ediţie, alţi 3 concurenţi urmând să completeze locurile eliberate. Cei care doresc să participe la concursul lansat de TVR 1 pot trimite informaţii despre ei şi o înregistrare a unei piese în limba română la provocarea.starurilor@tvr.ro până la 1 decembrie 2018.

juriu-provocarea_starurilor.jpg

juriu la provocarea starurilor
Cei trei juraţi din prima ediţie "Provocarea starurilor"
foto: TVR

Echipa emisiunii, coordonată de producătorul Monica Mihai, îi aşteaptă pe cei care îşi doresc un drum în muzica românească să se înscrie pentru a completa la fiecare ediţie echipele mentorilor Sanda Ladoşi, Ştefan Stan şi Mihai Alexandru.

La Provocarea starurilor, mentorii sunt aceiaşi pentru toate ediţiile concursului, însă juriul, format din mari interpreţi români care au lansat piese nemuritoare în ultimii 40 de ani, se va schimba în fiecare ediţie. 

 

Citeşte şi:

Cât de sexy e Andreea Bănică! Iat-o în pat, doar în lenjerie intimă

Decizia luată de Andreea Bănică pentru a-și hrăni copiii cât mai sănătos

 

Loading...

Citește și

  • andreea banica pe scena

    Cântăreaţa Andreea Bănică mută scena la TVR. Artista a fost cooptată într-un nou proiect care va începe din 27 octombrie. Andreea Bănică este gazda unei noi emisiunii de talente "Provocarea starurilor", iar Sanda Ladoşi, Ştefan Stan şi compozitorul Mihai Alexandru îi vor îndruma pe concurenţi în competiţia muzicală.

  • andreea banica

    Televiziunea Română și-a lansat grilă de toamnă mai târziu decât celelalte posture, prezentând câteva programe inedite atât pe TVR1, cât și pe TVR 2. Click! a aflat că postul naţional mai pregătește o emisiune specială de divertisment, cu o prezentatoare cunoscută, care a mai avut câteva producții de succes.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1