Cine sunt finaliștii sezonului 9 Chefi la cuțite. Se bat pentru premiul de 30.000 euro

finalisti-chefi-la-cutite.jpg

Cei trei finaliști „Chefi la cuțite”
Foto: Colaj Click!

Îndrăgita emisiune culinară Chefi la cuțite se apropie cu pași rapizi de marele final. În ediția de marți, 15 iunie, s-au aflat finaliștii sezonului 9 al show-ului de gătit de la Antena 1.

În semifinala sezonului 9 Chefi la cuțite au intrat în cursă Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui chef Cătălin Scărlătescu, Narcisa Birjaru, Valentina Ioniță, Cătălin Amarandei, Keed, cel care a fost salvat de la eliminare în ediția din 8 iunie, Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, Rikito Watanabe (Riki), Elena Matei și Florin Revesz.

Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite 2021

Semifinaliști au trecut prin momente incredibil de tensionate, având un parcurs de trei probe solicitante: un preparat care să surprindă gustul copilăriei, un main course și un desert. Cei care au jurizat preparatele lor au fost membrii familiei și foști concurenți din sezoanele trecute de la Chefi la Cuțite.

Din păcate, doar trei dintre ei au reușit să meargă mai departe. Concurenții care au obținut cele mai mari note au ajuns direct în finală, care va fi difuzată miercuri, 16 iunie, de la 20.00. Cei trei finaliști care se vor lupta pentru marele trofeu sunt: Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea și Narcisa Birjaru, din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Aceasta a fost și ordinea punctajelor lor primite.

Deși chefii îl vedeau în finală pe Ștefan Borleanu, unul dintre favoriții sezonului, se pare că acesta „a dat-o” în bară în semifinală, nerespectând tema și primind nota 1 din partea lui chef Scărlătescu. Acesta a pregătit o mâncare cu sirop de trufe, lucru care l-a deranjat pe Scărlătescu, spunând că Ștefan nu a respectat tema care era „gustul copilăriei”.

La polul opus, o farfurie interesantă care i-a impresionat pe concurenții de anul trecut a fost cea cu biscuit de cocos și caramel sărat, pregătită de Cătălin Amarandei, care i-a asigurat și locul în finală, obținând punctajul maxim al serii.

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și