Cine sunt concurenții din noul sezon „Ferma vedetelor”. Se luptă pentru 50.000 de euro

ferma.jpg

ferma vedetelor
Noul sezon din "Ferma vedetelorȚ aduce noi provocări concurenților
Foto: Facebook/Ferma vedetelor

„Ferma vedetelor” revine cu un nou sezon la Pro Tv. Șase perechi de vedete intră în competiție pentru premiul de 50.000 de euro. Telescpectatorii au fost delectați în premiera noului sezon cu cele 12 vedete care vor trebui să înfrunte provocările fermei care nu se anunță deloc ușoare.

Catalin Neamtu si Cosmin Natanticu, Daniel Iordachioaie si Rona Hartner, Patrizia si Francesco Paglieri, Narcisa Suciu si Dragos Mostenescu, Majda Aboulumosha si Diana Dumitrescu, Andrei si Gratiela Duban sunt cei 12 curajosi, care au renuntat la tot pentru a se intoarce la traditiile 100% romanesti si a trai izolati, in sanul naturii, anunță Pro Tv.

Emisiunea vine și cu un nou prezentator. După două sezoane de „Ferma vedetelor” cu Iulia Vântur, show-ul aduce o figură nouă: pe Monica Bârlădeanu. Ea este pentru prima dată prezentatoare a unei emisiuni de la Pro Tv.

Concurenții vor trebui să țină cont și de un nou regulament: dacă până acum a fost o competiție unu la unu, noul sezon îi provoacă la competiție pe perechi. De asemenea, vedetele au fost duse într-o nouă locație: undeva în zona Sibiului.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1