Cine sunt cei doi îndrăgostiți care au primit butonul auriu la Românii au talent. Ce legătură au cu Nadia Comăneci

thumbnail.jpg

Doi francezi au făcut furori pe scena de la Românii au talent

O nouă seară de vineri, un nou golden buzz, oferit de Mihai Petre pentru ”un moment de măiestrie cum nu ți-e dat să vezi”! Duo Maintenant, echipa formată din Ludivine Furnon și Nicolas Besnard, a oferit unul dintre cele mai antrenante și sensibile momente din acest sezon și au impresionat prin tehnica lor impecabilă.

Nu a fost nicio surpriză atucni când Mihai Petre s-a ridicat în picioare și a spus: ”Sunteți cuplul perfect. A fost un moment de măiestrie cum nu ți-e dat să vezi”. Și ceilalți jurați au considerat că a fost un moment de #un10perfect, iar Florin Călinescu a completat: ”Aș vrea să iau caseta, să mă uit să văd dacă găsesc o imperfecțiune. Excepțional!”

Elevii Nadiei Comăneci au primit Golden Buzz la Românii au talent

Vineri seară, 27 martie, trupa Duo Maintenant, formată din artiștii francezi Ludivine Furnon Perso și Nicolas Besnard, în vârstă de 38 și 41 de ani, a impresionat profud atât juriul cât și publicul, cu număr de dans acrobatic.

Cei doi formează un cuplu și în viața reală, nu numai pe scenă, și au împreună doi copii, de 1 și 2 ani. Impresionat de grația celor doi, Mihai Petre le-a dat cel de-al nouălea Golden Buzz al sezonului cu numărul 10 ”Românii au Talent”.

Ludivine este fostă gimnastă și a câștigat și prima medalie din istoria gimnasticii Franței la un Campionat Mondial, după ce s-a pregătit cu românii Sergiu și Tatiana Popa și Adriana Pop. Mai mult decât atât, aceasta a fost antrenată chiar de Nadia Comăneci, așa că nu e de mirare că excelează în domeniul său de activitate.

De fapt, ambii parteneri au fost elevi ai Nadiei Comăneci, participând și la ”Francezii au Talent”, în 2010, acolo unde au obținut locul al șaselea. Dar Ludivine și Nicolas au făcut furori și la ”Americanii au Talent”, primind patru de ”Da”. Mihai Petre a fost cel mai impresionat de numărul celor doi, recompesându-i, astfel, cu butonul auriu.

„Dacă perfecțiunea există, voi sigur ați întâlnit-o. Și ați aflat secretul”, a spus, la final, Andi, iar Andra a adăugat: ”Voi ați fost un 10 perfect pentru mine”.
 

Loading...

Citește și