Cine sunt cei 10 «Faimoși» din sezonul 3 de la Exatlon. Emisiunea începe în 12 ianuarie

49831298_1034604420060456_1667468782920007680_n.jpg

Cine sunt cei 10 concurenți din echipa Faimoșilor de la Exatlon

Show-ul Exatlon se întoarce pe micile ecrane din 12 ianuarie, iar acum s-a aflat lista completă a echipei Faimoșilor. Până de curând, fanii emisiunii au aflat că Ami și Mario Fresh sunt cele două vedete care vor concura pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Sezonul 3 al emisiunii Exatlon va începe în 12 ianuarie, de la ora 20. Emisiunea prezentată de Cosmin Cernat, același care va comenta evoluțiile concurenților pe traseele din Republica Dominicană, va fi difuzată patru zile pe săptămână, de sâmbătă până marți.

ami.jpg

Ami

Care sunt cei 10 concurenți din echipa Faimoșilor

Atletei Andreea Arsine și artiștilor de succes AMI si Mario Fresh li se adauga, în echipa Faimoșilor, încă șapte concurenți plini de energie și dornici să își demonstreze calitățile sportive, puterea psihica și să își depășească limitele în acest nou sezon „Exatlon”.

mario-fresh.jpg

Mario Fresh

Costin Gheorghe, 29 de ani, este fotbalist, face parte din echipa de fotbal Academica Clinceni. A evoluat de-a lungul timpului în cadrul mai multor cluburi: Sportul Studentesc, Gaz Metan Medias, Rapid Bucuresti. Energic, carismatic, Costin pare sa fi împrumutat din șarmul surorii sale, îndragita cântăreață Elena Gheorghe.

costin-gheorghe-exatlon.jpg

Costin Gheorghe este fratele Elenei Gheorghe, faimoasa cântăreață

 

Andreea Mihaela Zaragiu, 32 de ani, e multiplă campioană națională, europeană și mondială la Kempo. Este instructor de fitness și aerobic și prin tot ceea ce face încearcă să insufle și altora dragostea pentru sport și viața sănătoasă.

andreea-mihaela-zaragiu.jpg

Andreea Mihaela Zaragiu

Andrei Boțoaca, 24 de ani, este un tânăr care a ales un sport plin de adrenalină – este campion național, european și mondial la motociclism, iar in 2014, 2015 si 2018 a primit titlul de Sportivul Anului la Enduro (curse off road). Își dorește cu ardoare să ajungă în Fianală și să revină acasă cu trofeul Exatlon.

andrei-nicusor-botoaca.jpg

Andrei Boţoaca

 

Diana Pivniceru, 27 de ani, este o atleta valoroasă, vicecampionana națională la proba de 800 de m. Din 2012 a câștigat în fiecare an titlul de Campioană Națională Bikini Fitness. Este și instructor de fitness și e pasionată și de ski, patinaj și tenis.

diana-pivniceru.jpg

Diana Pivniceru

Ciprian Mariș, 27 de ani, multiplu campion mondial la Kempo, intră și el în lupta care va ține cu sufletul la gură România. De asemenea, e campion RXF, la categoria 66 de kilograme.

ciprian-maris.jpg

Ciprian Mariş

Cătălina Șeicaru, 25 de ani, e instructor de fitness si aerobic, dar și model, frumoasa sportivă aparand într-o serie de reclame. Crede în steaua ei norocoasă, dar, mai ales în ambiția care o caracterizează.

catalina-seicaru.jpg

Catalina Seicaru

Un sportiv spectaculos, originar din Republica Moldova, dar care s-a mutat în Cluj de la 16 ani, întregește echipa Faimoșilor; este vorba de Ion Surdu, 23 de ani, campion național și european la MMA. Este pasionat de crossfit, volei, baschet, handbal și fotbal. Ion este în prezent și student în primul an la ASE, Marketing.

ion-surdu.jpg

Ion Surdu

Cei 10 Faimoși vor fi nevoiți să se cunoască, să se accepte și să dovedească, zi de zi, că pot deveni o echipă adevărată!

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1