Cine a înlocuit-o pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”: „Am avut emoții mari în prima zi”

irina-fodor-prezentatoare-chefilacutite-3.jpg

Irina Fodor, prezentatoare la „Chefi la cuțite”
Foto: Antena 1

Având în vedere că prezentatoare emisiunii „Chefi la cuțite”, Gina Pistol, se pregătea să aducă pe lume primul ei copil in timpul filmărilor show-ului, sezonul 9 vine cu o schimbare „tehnică” în ceea ce privește moderatorul emisiunii, Gina fiind înlocuită în perioada cu pricina.

Noul episod din sezonul 9 „Chefi la cuțite” vine cu o schimbare importantă: Gina Pistol nu va prezenta restul sezonului pentru că la momentul respectiv se pregătea să nască.

În locul ei a prezenat Irina Fodor, soţia lui Răzvan Fodor, care va modera restul sezonului 9. Nu este pentru prima dată când Irina Fodor prezintă un show, aceasta fiind co-prezentatoarea lui Pavel Bartoş la „Vocea României”, în 2018. 

Irina Fodor, despre rolul de prezentator la „Chefi la cuțite”

„Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar şi o mare surpriză. Am avut emoţii mariîn prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat!

Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă şi emoţionantă, iar chefii, concurenţii lor şi echipa de producţie m-au primit cu braţele deschise. O să vedeţi în ediţia din seara asta, a plouat cu pupături şi îmbrăţişări.

Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt “training” înainte de a prelua proiectul şi m-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, aşteptam cu mare nerăbdare săîi văd faţa lui Sorin când îşi dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui!

Nu a fost deloc uşor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveştii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele “interne” ale chefilor, şi să am atenţie sporită la regulile probelor, aşa că sper ca publicul săîmi ierte micile stângăcii de început de drum”, a dezvăluit Irina Fodor, potrivit paginademedia.ro.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1