Cine îl înlocuieşte pe George Buhnici la «iLikeIT». În trecut a lucrat la Digi 24

george-buhnici.jpg

george-buhnici
George Buhnici a pleacat de la PRO TV după 15 ani
foto: PRO TV

George Buhnici a renunţat la televiziune şi la proiectul "i LikeIT» pentru a se dedica în totalitate mediului digital. El a prezentat ultima emisiune la Pro Tv anul trecut la finele lui octombrie. Înlocuitoarea lui este Iulia Ionescu, fist reporter Digi 24.

Jurnalista a debutat la Digi24, în martie 2012, ca redactor și reporter la știri. De atunci și până în 2020, și-a împărțit zilele între studio, redacție și filmările de pe teren, realizând reportaje pentru departamentul de producție. De ceva timp ea a intrat în echipa ProTv, iar din 29 februarie, Iulia Ionescu, care în prezent este corespondent al ştirilor de la staţia din Pache Protopopescu, va prezenta sezonul 14 al emisiunii și va aduce cele mai noi informații din internet și tehnologie.

„Anii petrecuți la Digi24 au fost decisivi pentru mine. Am învățat foarte multe lucruri aici. Mă mândresc cu faptul că am trecut prin foarte multe etape înainte de a fi realizatorul emisiunii 2.0. Am fost redactor, reporter la ştiri, la departamentul de producție, dar am trecut și prin experiența emisiilor LIVE”, povestea Iulia Ionescu, pentru radardemedia.ro.

iulia_ionescu.jpg

iulia ionescu noua prezentatoare de la ilikeiT
Iulia Ionescu de la Digi24 noua prezentatoare de la "ilikeiT" (ProTV)
foto: Pro Tv

Încântată de noua provocare, Iulia Ionescu este nerăbdătoare să înceapă această experiență din cariera sa. “iLikeIT este o provocare pe care am primit-o cu mult entuziasm. Abia aștept să prezint publicului materialele la care am lucrat pentru noul sezon. Îmi doresc foarte mult ca informațiile despre tehnologie și social media să ajungă la un public cât mai larg. Lumea în care trăim este într-o continuă schimbare, iar noile tehnologii ne pot ajuta să ducem o viață mai bună și mai echilibrată”, mărturiseşte noua gazdă a emisiunii.

George Buhnici are propria lui comopanie de media 

George Buhnici s-a despărțit de PRO TV după 15 ani în care a lucrat aici. Prezentatorul a ales să plece complet în mediul digital, lăsând în spate proiectul ”iLikeIT”. Într-un interviu pentru Adevărul, Buhnici a spus că a renunțat la televiziune pentru digital, acum fiind antreprenor full-digital, deținând o companie de media. „Am ales să plec complet pe digital, am lăsat televiziunea în spate. Sunt antreprenor full- digital acum, am o companie de media. Practic avem nişte site-uri cu care ajungem la un public uriaş. Ce fac acum în urmă cu cinci ani părea un vis frumos, acum 10 ani era imposibil, în urmă cu 15 ani nu îşi imagina nimeni. Dacă voiai să ajungi în fiecare lună la 10 milioane de oameni, în România, nu puteai decât cu televiziunea naţională. Acum poţi face asta cu un cost aproape zero, prin tehnologie”, a spus Buhnici pentru sursa citată anterior.

Loading...

Citește și

  • george-buhnici

    Sâmbătă, 26 octombrie, George Buhnici prezintă ultima ediție iLikeIT. Sezonul 13 al emisiunii de gadget-uri și tehnologie se oprește în această săptămână, iar niul sezon va continua cu un alt prezentator.

  • Dintre cele nouă case “superdeştepte” care există în lume, una îi aparţine jurnalistului George Buhnici, de la Pro TV. Visul familiei s-a împlinit anul trecut, iar locuinţa a primit, în februarie 2018, certificatul de „Casă pasivă premium“, prima din România şi din estul Europei. Construcţia se află în satul Tămaşi (Corbeanca), la 20 de kilometri de Bucureşti. 

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1