Dezvăluiri despre fetița adoptată de Dragoș Bucur și Dana Nălbaru. Cine i-a ajutat să o înfieze

-491512.jpg

foto
Dana şi Dragoş alături de cei trei copii
Foto: Dorin Constanda

Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru au adoptat recent o fetiţă. Cei doi au venit la premiera filmului "Hawaii" în formula de cinci, iar toţi cei prezenţi au fost surpinşi să o vadă, pentru prima dată, pe fetiţa adoptată de vedete. Dragoş şi Dana au trecut prin momente dificile până au reuşit să devină părinţii oficiali ai fetiţei.

Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru îşi doreau de mult timp să adopte un copil, dar acest proces a fost unul foarte dificil. Pentru obţinerea actelor necesare, cei doi au fost nevoiţi să străbată multe drumuri şi să urmeze un demers complicat, lovindu-se de birocraţie.

img_0226_0.jpg

foto
Dana Nălbaru a devenit mama pentru a treia oară, prin adopţie
Foto: Dorin Constanda

Una dintre persoanele care i-au ajutat să o adopte pe fetiţia descoperită de Dragoş în timpul filmărilor emisiunii "Visuri la cheie" a fost colegul şi prietenul său, Alexandru Papadopol. Dragoş a fost impresionat de fetiţă şi a dorit să schimbe destinul nefericit al acesteia, oderindu-i un cămin, în adevăratul sens al cuvântului. Din acel moment a început, alături de soţia sa, demersul necesar.Se pare că Alexandru a oferit o recomandare favorabilă viitorilor părinţi atunci când a fost întemeiat dosarul de adopţie. Cea care a făcut această dezvăluire a fost soţia lui Alexandru Papadopol. “Îi admir pe cei care fac acest lucru. Mi se par îngeri pe pământ, oamenii care pot să adopte alţi copii. Ştiam de adopţia pe care vor să o facă. Mi se pare ca Alexandru, la vremea respectivă, a dat recomandări pentru ei. Ştiu că ei de foarte mult timp fac acest lucru. Adică au urmat nişte paşi care au durat destul de mult. Şi ştiu că printre cei care au facut recomadări s-a numărat şi Alexandru. ( Alexandru a oferit o  recomandare favorabilă viitorilor părinţi în dosarul de adopţie). Amândoi sunt foarte buni şi dedicaţi. Dana este o mamă extraordinara!", a declarat soţia lui Alexandru Papadopol pentru o emisiune difuzată pe Kanal D.

Dana şi Dragoş sunt două persoane foarte discrete şi nu au dorit să vorbească despre fetiţa înfiată atunci când au participat la premiera filmului în care actorul deţine rolul principal. „Da, e adevărat că am adoptat un copil, însă cu scuzele de rigoare nu aş vrea să vorbesc despre subiectul acesta. Dar da, suntem cinci”, a spus el atunci când a fost întrebat despre noul membru al familiei.

plantum.ro

Loading...

Citește și

  • Dragos Bucur, Dana Nalbaru

    Nu degeaba sunt artişti! Dragoş Bucur (40 de ani) şi Dana Nălbaru (41 de ani) au o viaţă ca în filme şi nu contenesc să ne surprindă cu “scenariul” din familia lor. Cei doi au înfiat de curând o fetiţă, iar miercuri seara ne-au prezentat-o, oficial, la premiera filmului “Hawaii”.

  • dana nalbaru dragos bucur sofia

    După o vară în care au cutreierat Europa cu autorulota, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur s-au întors la ”treabă”. În timp ce actorul a revenit la cârma emisiunii „Visuri la Cheie”, de la PRO TV, artista se ocupă de cei doi copii ai lor: Kadri (2 ani) și Sofia (10 ani), pe care părinții au retras-o anul trecut de la școală, optând pentru sistemul „home schooling”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1