Cine este soţul Laurei Cosoi. Cosmin Curticăpean conduce bolizi de top şi are mai multe firme pe profit

23-vedete-laura-cggfdgfdgosoi.jpg

cine este sotul laurei cosoi
Cine este soţul Laurei Cosoi. Afaceristul şi actriţa s-au cununat religios la Iaşi
foto: arhiva personală

Laura Cosoi (33 de ani) s-a căsătorit sâmbătă (8 august) cu Cosmin Curticăpean (38 de ani) la Iaşi, oraşul natal al actriţei. Discret cu viaţa personală, afaceristul nu a făcut prea multe dezvăluiri despre el, aşa că puţini ştiu cine este soţul Laurei Cosoi. Click! a aflat însă că frumoasa blondă a pus mâna pe o partidă bună. El deţine mai multe firme care îi aduc bani frumoşi în conturi.

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean au devenit sîmbătă în jurul prânzului soţ şi soţie. Cei doi şi-au unit destinele la Iaşi, la catedrala Adormirea Maicii Domnului din oraşul natal al miresei. Vineri seară, actriţa şi-a oficializat relaţia cu iubitul ei în faţa ofiţerului stării civile. Ceremonia a avut loc în natură, tot la Iaşi, la un frumos conac, iar acest weekend va continua pentru cei doi proaspeţi însurăţei, cu alte petreceri de pomină.

Cine este soţul Laurei Cosoi. Actriţa şi afaceristul se cunosc din copilărie

Relaţia lor a început în urmă cu aproape trei ani, când încă blonda mai suferea după Smiley, bărbatul de la care a aşteptat în zadar cinci ani inelul de logodnă. Înainte să devină un cuplu, cei doi au fost foarte buni prieteni, mai ales că se cunoşteau de mici. Până acum puţini au ştiut cine este soţul Laurei Cosoi, însă actriţa nu are de ce să se plângă, căci a făcut o alegere bună. Click! a aflat că cel care i-a cucerit inima frumoasei blonde este un potent om de afaceri. Cosmin Curticăpean deţine cinci firme dintre care două în Bucureşti în domeniul comunicaţilor şi se urcă la volanul unor maşini ale unui celebru brand pe care puţini şi-l permit. Soţul Laurei Cosoi este pasionat de bolizii cu mulţi cai putere sub capotă, marca Maserati. Costul unui astfel de autoturism porneşte de la 100.000 de euro.

Cine este soţul Laurei Cosoi. Cosmin Curticăpean este patronul unui salon de înfrumuseţare din Braşov

Originar din Târgu-Mureş, Cosmin Curticăpean şi-a extins afacerile în multe oraşe din ţară şi din străinătate, aşa că nu este de mirare că îşi plimbă soţia prin vacanţe de lux. Apropiaţii tânărului au povestit în trecut pentru Click! că soţul Laurei Cosoi are afaceri în România, Germania şi Austria. Printre alte patru firme pe care le deţine, Cosmin Curticăpean este şi patronul unui salon de înfrumuseţare care îşi desfăşoară activitatea în oraşul Braşov şi în care a investit în urmă cu aproape opt  ani nu mai puţin de 30.000 de euro. Afacerea este condusă de o fostă iubită a afaceristului. 

Cine este soţul Laurei Cosoi. Actriţa s-a lăsat greu cucerită

Pentru că în 2012 ieşise dintr-o relaţie de cinci ani cu Smiley, actriţa s-a lăsat cu greu cucerită de bărbatul care sâmbătă i-a devenit soţ. La scurt timp după ce a anunţat oficial că ea şi Smiley nu mai formează un cuplu, Laura Cosoi a fost văzută într-un club din Centru Vechi în compania unui bărbat. Cei doi au venit atunci în local după miezul nopţii, au fost destul de apropiaţi şi au lăsat de înţeles că se simt excelent unul în compania celuilalt. S-au distrat de minune alături de prietenii lor comuni, însă din gesturi nu păreau să fie mai mult decât amici. Între timp, lucrurile au evoluat, iar bărbatul a devenit iubitul vedetei TV, în primăvara anului 2013. Până să ajungă la braţul blondei, Cosmin Curticapean a dus muncă grea cu vedeta tv. Aproape patru luni i-au trebuit afaceristului pentru a o cuceri. Înainte de a se iubi cu Smiley, Laura Cosoi a avut o relaţie cu Matei, fiul miliardarului ieşean Dan Stratan.

Loading...
 
 

Citește și

 • nunta laurei cosoi

  Laura Cosoi a trăit vineri (7 august) una dintre cele mai frumoase zile din viața ei. Blondina a spus „Da” în fața ofițerului stării civile, a proaspătului ei soț, Cosmin Curticăpean, și în fața invitaților la ceremonie.

 • nunta laurei cosoi

  Sâmbătă, 8 august, în jurul orei 12.30 Laura Cosoi şi soţul ei Cosmin Curticăpean au ajuns la Catedrala Adormirea Maicii Domnului din Iaşi, locul unde a avut loc ceremonia religioasă. Fotograful angajat de vedetă ne-a oferit prin intermediul blogului personal al actriţei prima imagine cu Laura Cosoi mireasă!

 • smiley laura cosoi nunta

  În timp ce Laura Cosoi este copleşită de emoţii pentru că se pregătește de nunta cu Cosmin Curticapean, Smiley își trăieşte viaţa din plin. Artistul a plecat astăzi, în ziua nunții foste iubite, spre litoralul românesc unde va susţine o câteva concerte.

 • nunta laurei cosoi rochie cununie civila

  Laura Cosoi( 33 de ani) a devenit de vineri seară (7 august) doamna Curticăpean. Actriţa şi-a oficializat relaţia în faţa ofiţerului stării civile cu Cosmin (38 de ani), bărbatul care o face fericită de trei ani. La nunta Laurei Cosoi au participat doar rudele şi prietenii apropiaţi.

 • cosoi, nunta, bucatarie, gatit, carte, china

  Au mai rămas doar câteva zile până la nunta Laurei Cosoi (33 de ani), iar actriţa nu-şi mai vede capul de treburi. Pe lângă pregătirile pe care le face pentru cele două petreceri pe care le organizează, viitoarea mireasă se află peste Ocean, invitaţie pe care a primit-o pentru un proiect profesional cu puţin timp înainte de nuntă şi pe care nu a putut să o refuze. În ţară, însă, ţinutele blondei pentru ziua cea mare sunt pe mâini bune, însă încă se lucrează la ele.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1