Cine este soția lui Răzvan Simion: Diana s-a iubit cu matinalul de la “Neatza” timp de 15 ani

cineestesotialuirazvansimion.jpg

cine este sotia lui razvan simion
Cine este soția lui Răzvan Simion: Diana s-a iubit cu realizatorul Tv timp de 15 ani, dar a stat mai mult în umbra lui.
foto: arhivă Click!

După izbucnirea scandalului de zile mari, toată lumea se întreabă cine este soția lui Răzvan Simion. Diana a fost acuzată de surse apropiate de matinalul de la “Neatza” că era geloasă și posesivă. Realizatorul Tv a anunțat joi (25 iunie) că s-a despărțit de femeia pe care a iubit-o timp de 15 ani. Răzvan nu a vorbit despre presupusa aventură pe care o are cu cântăreața Lidia Buble.

Se cunosc mai multe detalii despre “amanta” matinalului decât despre cine este soția lui Răzvan Simion. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Diana era în facultate, studentă în anul II la o universitate din Timişoara, iar prezentatorul de la  „Neatza” lucra la un post de radio local, la acea vreme. Cei doi s-au întâlnit la un club de bowling, iar lui i-a luat o vară întreagă să îşi facă curaj să o curteze. Cei doi erau foarte tineri când s-au cunoscut, Diana avea 22 de ani, iar Răzvan avea 20.

Cine este soția lui Răzvan Simion: Diana îl teroriza cu telefoanele

Prietenii matinalului au vrut să se știe cine este soția lui Răzvan Simion și au declarat că aceasta îl umilea și îl teroriza în mod repetat cu telefoanele, chiar și atunci când el era plecat în turenee cu numeroși artiști, relatează ziarulring. Se pare că mariajul lor nu era tocmai unul fericit, iar Răzvan a pus punct căsătoriei de 11 ani. Publicul știe cine este soția lui Răzvan Simion mai mult din fotografiile de pe contul său personal de Facebook. Ea i-a iertat derapajele  realizatorului Tv în trecut, dar se pare că de această dată cei doi nu au mai putut trece peste nemulțumirile pe care le aveau în relație.

"Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante ființe din viața mea, copiii mei. De ceva timp, drumurile noastre n-au mai fost aceleași și am hotărât că e cel mai bine pentru noi - pentru ce putem să le oferim copiilor noștri - să o luăm pe cărări separate. Într-un mod civilizat, discret, așa cum a fost viața noastră din spatele micului ecran și până în acest moment. Diana, m-ai învățat să trăiesc altfel, să ascult mai atent, să citesc printre rânduri, m-ai învățat că dragostea se poate transforma într-o prietenie sinceră și de durată. Pentru toate astea am să-ți mulțumesc în fiecare zi", a scris matinalul de la "Neatza" în declarația dată presei.

Cine este soția lui Răzvan Simion: “Sunt destul de geloasă”

Publicul a putut afla în urmă cu opt ani cine este soția lui Răzvan Simion. Diana a stat mai mult în umbra bărbatului ei, dar a acordat câteva interviuri în care a vorbit despre familie și despre soțul său.

Cam greu fac faţă, că sunt destul de geloasă, mă cam irită în general. Acum nu le mai simt atât de acut. Partea riscantă în situaţii de genul ăsta e că, la un moment dat, încep să ţi se pară normale lucrurile astea”, a spus Diana, soția lui Răzvan Simion, într-un interviu acordat pentru site-ul desprecopii.com

Deși presa centrală a scris multe lucruri despre cine este soția lui Răzvan Simion, Diana a făcut decarații senzaționale în trecut, care acum au sens, având în vedere scandalul despre presupusa relație a bărbatului ei cu Lidia Buble. 

"Cred că în momentul în care ar calcă strâmb, pur şi simplu ar muri totul. Nici nu ar trebui să mă chinui”, a mărturisit soţia lui Răzvan Simion.

Cine este soția lui Răzva Simion: Diana s-a iubit cu matinalul timp de 15 ani

Cine este soția lui Răzvan Simion: Diana l-a iubit pe realizatorul Tv timp de 15 ani, dintre care 11 ani a fost căsătorită cu el. Ea a trecut cu vederea și alte derapaje pe care le-a avut bărbatul ei. Anul trecut, Răzvan Simion a fost implicat într-un scandal de proporții. Răzvan a agresat stewardesele unei companii aeriene, în timp ce se afla în stare de ebrietate, dar de această dată relația pare că nu mai pote fi salvată, deși matinalul de la “Neatza” nu a declarat că va divorța, ci doar că s-a despărțit de Diana.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1