Cine este solistul de muzică populară care își arată mușchii la “Exatlon”?

ciprian-silasi_2.jpg

exatlon, echipa faimoșilor, echipa războinici, exatlon kanal d, Ciprian Silasi
Ciprian Silași a făcut carieră ca model

Miercuri, 29 august, la Kanal D a debutat sezonul doi din “Exatlon”, iar audiențele au fost îmbucurătoare, în ciuda orei de începere, 19.30. În echipa Războinicilor l-am remarcat pe cântăreţul de muzică populară Ciprian Silaşi, un tânăr care a fost şi model pentru mari case de modă, şi care acum este unul dintre cei care se bat pentru 100.000 de euro în Republica Dominicană.

Puţini sunt cei care ştiu povestea de viaţă a lui Ciprian Silaşi (35 de ani), unul dintre concurenţii din echipa „Războinicilor”.  Născut în Sibiu, în familia unui preot, tânărul s-a îndrăgostit atât de sport, cât şi de muzica populară. A mers la sala de sport pentru a-şi transforma trupul şi a devenit un adevărat topmodel. Şi chiar a fost manechin pentru mai multe case de modă, însă această pasiune s-a cam pierdut pe drum.

razboinicii_exatlon.jpg

Ciprian, al cincilea de la stânga, la dreapta, în echipa "Războinicilor"
foto: Kanal D

Pentru că dragostea pentru muzica populară a fost mult mai mare, tânărul a renunţat să mai prezinte modă şi să pozeze pentru diverse reviste, cataloage sau reclame şi s-a dedicat muzicii populare. Şi asta pentru că părinţii lui i-au insuflat dragostea pentru muzica populară încă de când era mic. A luat lecţii de canto şi, după ce tatăl său i-a părăsit, s-a dedicat cu totul acestei pasiuni.

ciprian-silasi_1.jpg

Ciprian, alături de fiul său
foto: arhivă personală

Tânărul şi-a găsit în urmă cu opt ani jumătatea, pe Diana, devenind tatăl unui baiat de 7 ani, Nicholas. Este sportiv şi practică diverse sporturi, de la fotbal şi volei, aleargă şi îi place să mănânce sănătos. Are o mulţime de admiratoare, atât cele care îl plac pentru muzica pe care o cântă, cât şi cele care îl plac pentru felul în care arată.

Confruntarea teribilă de la Exatlon, primul loc pe Naţional!

Încleştarea dintre Faimoşi şi Războinici a început la „Exatlon”! Spiritele s-au încins încă de la prima ediţie a show-ului, primele obstacole le-au pus deja probleme serioase concurenţilor. Câteva dintre suprizele noului sezon au fost comunicate de Cosmin Cernat, prezentatorul şi comentatorul show-ului, şi „trăite” pe propria piele de concurenţi: trasee cu grad de dificultate mult mai mare ca în sezonul precedent, care deja au făcut şi primele „victime”, o nouă modalitate de eliminare din concurs, exclusiv prin proba sportivă, şi faptul că una dintre cele mai importante bătălii va fi cea pentru vilă – spaţiul confortabil, plasat într-un peisaj fabulos, luând locul fostei case. În confruntarea pentru vilă, Războinicii au câştigat detaşat.

faimosii_exatlon.jpg

Echipa Războinicilor de la "Exatlon"

Tot echipa Războinicilor a câştigat şi premiul constand în momente de relaxare,  cu popcorn si film. Ediţia de aseară a plasat Kanal D pe primul loc în topul audienţelor, cu 6,9% Rating şi 17,4% cota de piaţă, pe publicul Naţional. 1.666.000 de telespectatori urmăreau Kanal D în minutul de aur, înregistrat la 20:50, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.  Scorul era de 7 la 3 în favoarea Războinicilor şi se făceau strategiile pentru următoarea runda de jocuri. Yamato Zaharia, din echipa Faimoşilor, şi Iulian Pitea, de la Războinici, urmau să intre pe toboganul cu apă, care pusese deja probleme serioase concurenţilor.

Loading...

Citește și