Cine este noua iubită a lui Vincenzo Castellano. Iată cine a înlocuit-o pe Antonia!

antonia_vincenzo.jpg

Vincenzo Castellano și-a găsit o nouă iubită
Foto: Arhivă Click

Fostul soț al Antoniei, Vincenzo Castellano, nu a terminat încă divorțul cu cântăreața, însă, se vehiculează că și-ar fi refăcut viața. Aleasa sa este tot de origine română, dar italianul a decis să schimbe puțin rețeta.

A trecut destul de mult timp de când italianul Vincenzo Castellano și cântăreața Antonia și-au spus adio, însă despărțirea lor nu a fost oficiată încă în instanță. Totuși, pe cei doi îi leagă în prezent fetița pe care o au împreună, Maya, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe foștii soți să pornească pe căi separate în viață și să-și caute fericirea alături de alte persoane. După ce Antonia și-a întemeiat o familie alături de cântărețul Alex Velea, acum a venit și timpul ca Vincenzo să-și caute o nouă aleasă. Și, conform Antena Stars, a și găsit-o!

iubita_vincenzo_castellano_1.jpg

Noua iubită a lui Vincenzo Castellano
Foto: Captură Antena Stars

Deși cei doi nu s-au afișat încă împreună în public, tabloidele românești susțin că Vincenzo și fata în cauză formează un cuplu. Nu sunt cunoscute în prezent multe detalii despre noua iubită a italianului, însă, surse din anturajul lui au dezăluit că aceștia petrec foarte mult timp împreună și că Vincenzo pare foarte îndrăgostit. Vincenzo Castellano și-a ales actuala iubită în așa manieră încât aceasta să nu semene cu Antonia, singurul lucru pe care cele două îl au în comun fiind faptul că ambele sunt românce. Prietena italianului este blondă, adoptă un stil vestimentar diferit de cel al fostei soții a acestuia, iar pozele în costum de baie pe care le publică pe rețelele de socializare reprezintă, probabil, unul dintre motivele pentru care Vincenzo a decis să încerce să uite de Antonia și de lungul proces care este încă în desfășurare.

iubita_vincenzo_castellano_2.jpg

Ea este femeia care i-a luat locul Antoniei, în viața lui Vincenzo
Foto: Captură Antena Stars

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • alex velea

    Ițele încurcate din familia Antoniei încep să se mai descurce. După ani de stres, din cauza celor două procese, cel de divorț cu Vincenzo Castellano și cel de recunoaștere a paternității lui Alex Velea, solista poate răsufla ușurată, căci un prim hop a fost trecut. Instanța l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor ei, Akim și Dominic, așa că din actele micuților va dispărea definitiv numele Castellano. Solista, care este şi jurat în emisiunea “The Four-Cei patru”, de la Antena1, ne vorbeşte într-un interviu exclusiv despre noutăţile din viaţa ei.

  • Este cunoscută deja drama pe care cântăreața Antonia o trăiește, deoarece fiica ei Maya, rezultată din căsătoria cu primul soț, Vincenzo Castellano, locuiește departe de ea, în Italia.