Cine este noua femeie din viaţa fostului iubit al Mihaelei Borcea

mihaela_borcea_si_marian_toader.jpg

mihaela borcea marian toader despartire sarbatori
Mihaela Borcea şi Marian Toader au format un cuplu aproape cinci ani
foto: newsar.ro

Deşi nu a recunoscut niciodată oficial că au format un cuplu, Mihaela Borcea şi Marian Toader, primarul comunei arădene Zăbrani, au trăit o intensă poveste de dragoste de aproape cinci ani, însă din motive numai de ei ştiute cei doi au ajuns la seprare. Cei doi au pus punct relaţiei la finele lui 2015, iar de atunci protagoniştii şi-au refăcut vieţile sentimentale, după bunul plac. Dacă femeia de afaceri a fost văzută mai des în compania şoferului ei, Marian Toader s-a afişat cu o tânără din Arad, care l-a cucerit cu frumuseţea ei.

Marian Toader nu a stat să plângă prea mult după Mihaela Borcea şi a intrat de câteva luni într-o nouă relaţie amoroasă. Edilul s-a afişat la un eveniment alături de o frumoasă domnişoară, pe nume Ionela, alături de care zâmbeşte din nou. Primarul a suferit mult după relaţia eşuată cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, mai ales că venise după o altă dezamăgire sentimentală. 

mihaela_borcea_sorin_rap.jpg

mihaela borcea sorin rap
Mihaela Borcea şi Marian Toader, pe vremea când erau fericiţi împreună
foto: arhiva personală

”Relaţia mea cu Mihaela a început după o căsnicie de 20 de ani, după o experienţă de viaţă neplăcută. Amândoi eram divorţaţi recent, iar asta ne-a unit. Am fost un sprijin unul pentru celălalt”, povestea edilul pentru Click! Chiar dacă relaţia a fost una mai mult la distanţă, bărbatul s-a îndrăgostit nebuneşte de Mihaela şi a suferit atunci când şi-a dat seama că a pierdut-o. Recent, însă primarul a dat frâu liber sentimentelor şi nu îşi mai ascunde partenera de ochii curioşilor. El şi tânăra au fost deja văzuţi peste tot prin oraş în ipostaze tandre.  

marian_si_ionela.jpg

marian toader ionela pascu relatie iubiti
Marian Toader şi Ionela Pascu sunt împreună de un an
foto: arhiva personală

”Sunt la început de relaţie şi sper ca toată povestea cu Mihaela şi fostul poliţist, despre care se spune că are o relaţie, să nu o afecteze. Cea cu care sunt este o femeie normală, nu este cunoscută, iar sufletul ei este cel mai important pentru mine”, spunea în urmă cu un an Marian Toader. De atunci lucrurile se pare că au evoluat în direcţia potrivită, căci edilul şi-a găsit liniştea sufletească de care avea atâtea nevoie alături de noua lui parteneră, o femeie mai puţin celebră decât Mihaela Borcea.  

Loading...
 
 

Citește și

  • S-au iubit aproape cinci ani, iar el a crezut că şi-a găsit, în sfârşit, jumătatea. Din păcate, n-a fost aşa. Relaţia lui Marian Toader cu Mihaela Borcea s-a terminat brusc, fără să apuce să-şi spună adio.

  • mihaela borcea marian toader despartire sarbatori

    Fosta soţie a lui Cristi Borcea nu are deloc noroc în dragoste. După o căsnicie de peste 20 de ani cu fostul acţionat de la Dinamo, terminată cu un divorţ, Mihaela Borcea a pus punct unei alte relaţii de lungă durată, chiar în preajma Sărbătorilor. Femeia de afaceri se iubea de la separarea de fostul soţ cu Marian Toader, primarul comunei Zăbrani.

  • Mihaela si Cristi Borcea

    Discretă cu viața persoanlă, Mihaela Borcea este în aceste zile în centrul atenției cu relațiile ei amoroase. Deși nu a recunoscut public că și-a refăcut viața sentimentală după divorțul de Cristian Borcea, s-a trezit implicată într-un scandal de proporții. Chiar dacă face economie de cuvinte, femeia de afaceri a pus pe rețelele de socializare un mesaj plin de înțelesuri.

  • mihaela borcea fost iubit politist

    Mihaela Borcea s-a iubit timp de patru ani cu Marian Toader, primarul comunei arădene Zăbrani. Idila lor s-a sfârşit în decembrie 2015, fiindcă fosta nevastă a lui Cristi Borcea s-ar fi îndrăgostit de un fost poliţist condamnat la închisoare.