Cine este femeia cu care Syda a înlocuit-o pe Elena Băsescu

eba.jpg

elena basescu bogdan ionescu
Elena și Bogdan au divorțat după patru ani de mariaj
Foto: arhivă personală

În luna septembrie a anului trecut, Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, mai cunoscut drept Syda, au anunțat că-și despart drumurile, după o căsnicie care a durat patru ani și din care au rezultat doi copii.

Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că-și petrecuseră mai toată vara la mare, împreună cu cei mici, unde au pozat în familia perfectă. Chiar și așa, EBa a anunțat despărțirea în prima lună de toamnă. Totul s-a desfășurat discret, la notar, iar Elena s-a mutat cu Traian (dpi și patru luni ani) și Sofia Anais (trei ani și jumătate) în complexul Stejarii.

În timp ce fostul parlamentar european s-a refugiat în muncă și în viața de mamă singură, nu mult i-a trebuit fostului ginere al lui Traian Băsescu să se refacă după divorț. Bogdan Ionescu a fost dat de gol de cei de la Antena Stars.

maria_grigoriu.jpg

maria grigoriu syda
Maria Grigoriu se afișează din ce în ce mai des cu Bogdan Ionescu
Foto: captură Antena Stars

 

Maria Grigoriu este un fotomodel cunoscut, dar la fel de știută este și în lumea bună a Capitalei. A avut relații cu mai mulți bărbați potenți financiar și chiar și-ar fi părăsit iubitul pentru a fi cu fostul soț al Elenei Băsescu. Maria a devenit cunoscută după ce a realizat mai multe pictoriale pentru branduri celebre de haine, a apărut în câteva vidoclipuri și este imaginea unei clinici.

Maria, senzuală în clipul Deepside Deejays

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1