Cine este femeia care a bătut-o pe Cristina Joia. Are 34 de ani și a fost prinsă de polițiști

124244682_645848726112172_4884026746137272784_n.jpg

femeie care abatut-o pe cristina
Femeia care a agresat-o pe Cristina Joia a fost arestată
Sursă foto: Arhivă personală

Cristina Joia, designerul emisiunii “Visuri la cheie”, a făcut oficial plângere penală împotriva femeii care a lovit-o sâmbătă după-amiaza. Oamenii legii au reținut-o, în cursul serii de luni, pe cea care a bătut-o cu bestialitate pe Cristina.

Oamenii legii au revăzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Aşa a fost identificată şi agresoarea, o tânără de 34 de ani care a răspuns cu o ploaie de înjurături atunci când i s-a atras atenţia că a parcat neregulamentar, relatează Știrile Pro Tv. "La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 17:00, Secția 14 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din sectorul 4 a fost agresată o persoană. La fața locului au sosit de îndată polițiștii care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaște. Persoana vătămată a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri. În cauză polițiștii Capitalei s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și desfășoară activități pentru depistarea autorului și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului", informa Poliția Capitalei.

În cursul serii de luni, 9 noiembrie, tânăra a fost arestată de polițiști și transportată la secție, pentru a fi intervievată. Pe tânără o cheamă Ștefania Andrei. Ea a declarat jurnaliștilor că designerul i-a rupt ștergătorul de la mașină și a numit-o "țigancă", motiv pentru care i-a aplicat un pumn, relatează Știrile Pro Tv. Iată care a afost dialogul dintre agresoare și jurnaliști, după ce tânăra a fost reținută de oamenii legii.

- Ce s-a întâmplat?
- Mi-a rupt ștergătorul de la mașină.
- Asta a justificat să fiți atât de violentă?
- Nu sunt violentă.
- De ce ați lovit-o atât de puternic?
- Am lovit-o pur și simplu. Nu atât de puternic. I-am dat un pumn într-adevăr.
- De ce ai lovit-o?
- Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat. M-a făcut țigancă.
- Și soluția este să o lovești?
- Nu, nu asta este soluția.

În urma conflictului, Cristina Joia s-a ales cu piramida nazala fracturată și avut nevoie de intervenția medicilor. A trecut printr-o operație destul de complexă și a povestit, pe larg, momemntele de groază pe care le-a trăit.. „Mi-am mai revenit din șoc, aștept ca medicii să-mi spună când voi fi externată. Cum se va vindeca această rană... rămâne de văzut după ce-mi voi da jos bandajele. Este un proces de durată și destul de dureros. Deocamdată nu m-am gândit ce o să fac cu filmările care sunt în plină desfășurare. Aștept să văd care sunt recomandările medicilor, intenționez să o iau pas cu pas. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva”, ne-a declarat designerul, luni, 9 noiembrie. 

cristina-joia.jpg

cristina joia
Cristina Joia a fost supusă unei intervenții chirurgicale după ce pirmaida nazala i-a fost spartă
Sursă foto: Colaj Click!

Agresoarea a fost identificată, Cristina a făcut plângere 

Cristina s-a ferit să o descrie public pe femeia care a atacat-o din senin. „În astfel de cazuri, e important să-i lăsăm pe oamenii legii să-și facă treaba”, a spus ea. Polițiștii de la secția 14 au identificat-o pe agresoare cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, iar luni au mers la magazin pentru noi cercetări și declarații de la angajați. Potrivit PRO TV, duminică seara a fost audiată și Cristina, care a înregistrat o plângere penală, așa cum cere procedura.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1