Cine este artistul care tatuează cele mai în vogă vedete. ADDA, Velea, Antonia și Lino Golden i-au fost clienți

adda.jpg

ADDA și-a făcut noi tatuaje
Foto Instagram

ADDA și soțul ei s-au întors din Asia Express cu forțe noi și plini de energie, după ce au făcut parte din cel mai în vogă reality-show. Astfel că, și-au pus în minte să-și facă tatuaje noi și au aplecat la cel mai de încredere om pentru a le fi îndeplinite dorințele, iar din fotografiile postate pe rețelele de socializare reiese faptul că sunt mai mult decât mulțumiți de rezultat.

ADDA și Cătălin Rizea s-au întors de la filmările sezonului 3 Asia Express cu un singur gând - acela de a-și completa colecția de tatuaje și au publicat mai multe fotografii pe rețelel de socializare unde le-au arătat fanilor cât de mulțumiți sunt de rezultate.

addaaa.jpg

ADDA s-a lasat pe mâna celui mai cunoscut artist tatuator al vedetelor, Alin, iar rezultatul este cel pe care și l-a dorit
Foto Instagram

Cine este artistul care i-a tatuat pe Velea, Antonia și alte vedete

Alex Velea, Antonia, ADDA și Lino Golden sunt doar câteva vedete pe care Alin, cel mai cunoscut artist tatuator al celebrităilor autohtone, le-a avut pe mână.

thumbnail.jpg

Lino Golden, client fidel al lui Alin

Alin este din Iraq, iar în anul 2009 a ales să se mute în România pentru a-și materializa visul copilăriei -  să devină artist tatuator, iar succesul lui a devenit o realitate. Clienții lui sunt celebritățile, iar Antonia și Alex Velea au publicat mai multe fotografii și filmulețe pe rețelele de socializare, arătându-le fanilor cât de fericiți sunt de tatuajele pe care Alin le-a făcut cu multă precizie și talent la salonul personal «Ali Tattoo»

velea-antonia.jpg

Antonia și Alex Velea, alături de Alin Tattoo, la salonul personal Ali Tattoo
Foto Instagram
Loading...
 
 

Citește și