Cine este Ana Maria Ababei, de la Ferma. Și-a început cariera muzicală la vârsta de 7 ani

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Ana Maria Ababei a intrat în competiția Ferma plină de încredere și ne dovedește tuturor cât de puternică este. Însă nu mulți știu cu ce se ocupă aceasta în viața de zi cu zi. Ana Maria Ababei și-a început cariera muzicală la vârsta de 7 ani și a câștigat numeroase premii.

Dacă ți se pare că o cunoști, ei bine, Ana Maria a participat în 2015 la Vocea României, reușind atunci să întoarcă două scaune: al lui Smiley și al lui Marius Moga. Deși pasiunea ei este muzica și cântă încă din copilărie, Ana Maria, în vârstă de 25 de ani, a decis să ia o pauză și să intre în Ferma, pentru o nouă experiență.

”Am zis DA din prima! Abia după am conștientizat că e cea mai mare provocare din viața mea. Îmi doresc să descopăr lucruri noi, să mă autodepășesc și, în general, îmi plac provocările.”, spunea ea înainte de a intra în competiție. 

Autentică și tradițională, Ana Maria este o luptătoare. Și-a început cariera în muzica populară de la o vârstă fragedă, știind că drumul ei este pe scenă, iar acum le spune tuturor la concerte să ”dea muzica mai tare” și să se distreze alături de ea. Aceeași stare de spirit o transmite și în concurs, fiind convinsă că poate crea conexiuni de durată și că poate avansa în luptă. Chiar dacă pare pacifistă, Ana Maria spune că, dacă este acuzată pe nedrept, începe cearta. 

Cine este Ana Maria Ababei, concurenta de la Ferma

Tânăra interpretă s-a născut pe data de 27 iulie 1995, la Iași. Aceasta a absolvit Colegiul Național ”Octav Băncilă” din Iași. Pe parcursul liceului a practicat chitara, pianul și canto.

Pe când avea vârsta de 7-8 ani a luat amploare activitatea sa artistică. Atunci ea a început să participe la emisiuni și concursuri și să susțină spectacole. A câștigat numeroase premii:

  • Locul I la Festivalul Național de muzică populară „Mugurelul”, Botoșani,
  • Locul II la Festivalul Național „De la debut la succes”, Harghita,
  • Locul I la semifinalele emisiunii concurs „Vocea populară”,
  • Trofeul Festivalului ” Moștenite din bătrâni” , Botoșani,
  • Locul I la Festivalul Internațional ” Constelație muzicală”, Chișinău și multe altele.
  • Ce spune Ana Maria Ababei despre muzica ei

”Iubesc ceea ce fac şi de aceea cred că reuşesc să rezonez cu publicul! Muzica mea defapt creionează un tablou al vieţii mele! Cânt ceea ce simt, ceea ce gândesc. Îmi cânt iubirea, dorul, tristeţea, fericirea,  emoţii pe care cu siguranţă le simte fiecare ascultător, dar le păstrează în taină de cele mai multe ori” după cum spune chiar frumoasa cântăreață în prezentarea site-ului său.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5