Cine e Ștefan Ciuculescu, fotbalistul care vine în locul lui Moroșanu la Survivor? Cum îl imită pe Gigi Becali

stefan_ciuhulescu.jpg

Ștefan Ciuculescu, noul concurent Survivor România
foto: 1923.ro

Se mărește numărul fotbaliștilor din echipa Faimoșilor! După intrarea lui Sebastian Chitoșcă la Survivor România, în tabăra Faimoșilor va mai veni un fost fotbalist. Asta după ieșirea de joi seară a lui Cătălin Moroșanu, din motive medicale.

Nici nu a plecat bine Cătălin Moroșanu din echipa Faimoșilor, pe motiv de sănătate, că s-a aflat cine îi va lua locul. Este vorba despre fotbalistul Ștefan Ciuculescu, fost portar la Rapid și FCSB. Sportivul are 27 de ani, acum este antrenor de portari, și abia așteaptă să joace pentru echipa Faimoșilor la „Survivor România”. Site-ul suporterilor rapidiști, 1923.ro, anunță că portarul formațiunii bucureștene va intra în lupta pentru supraviețuire din jungla Dominicană, în proporție de 99 la sută, asta după ce Cătălin Moroșanu s-a retras din cauza unor probleme de sănătate. „Ștefan Ciuculescu, unul dintre portarii pe care FC Rapid 1923 II i-a avut în acest sezon, și care s-a aflat în conflict deschis cu conducerea clubului, a luat o decizie neașteptată. 1923.ro a aflat că acesta se va alătura emisiunii Survivor, unde îl va înlocui în proporție de 99 la sută pe Cătălin Moroșanu, care s-a accidentat. Ei, așa da! Suntem convinși că Ciucu va avea un succes nebun la acest show de nișă. Mult succes!”, a fost mesajul transmis pe site-ul citat.

Ștefan Ciuhulescu a fost dat afară de Gigi Becali!

Ștefan Ciuculescu este un fotbalist controversat! În 2012, Ciuculescu, fost portar la FCSB și Rapid, a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB, după ce l-a imitat pe latifundiarul din Pipera, lucru care a dus la excluderea sa din lotul echipei din Ghencea. „Nu cred că avea domnul Gigi Becali o problemă cu chestia asta. Am avut ocazia să interacționez cu dânsul, știa că îl imit, a și râs. S-a trezit un coleg să îi spună «Bre, nea Gigi, noi te avem cu noi tot timpul». Eu mi-am văzut de treaba mea. Mi-a zis «Băi, ia ridică-te, mă, în picioare». Eu îi ziceam că nu e cazul, îmi era teamă de reacția lui la momentul acela. I-am spus că nu fac asta în vestiar sau la antrenament, ci când mai mergem noi între colegi la un grătar. «Păi, și cum fac eu?». Era curios să vadă. Îl imit destul de bine. I-am arătat partea aceea când zice el «ziar mincinos, ziar mincinos» și ia ziarul la bătaie. Omul a râs fără niciun fel de problemă. Râdea cu lacrimi, ce să îmi zică”, a declarat, acum câtiva ani, Ștefan Ciuculescu la gsp.live.

Citește și:

Eliminare de urgență la Survivor. Faimoșii au rămas fără un om important

SURVIVOR 2021 Cătălin Moroșanu, cel mai tulburător discurs de adio. S-a îmbrățișat cu Starlin și l-a făcut să plângă

Loading...