Cine e «motociclistul» care l-a făcut KO pe Mircea Badea în 5 secunde

mircea_badea.jpg

Teodor Tedi Emi este un campion mondial
Foto Instagram

Mircea Badea a intrat în ring cu motociclistul Teodor Tedi Constantin, cu care a mai avut un meci în luna noiembrie a anului 2014, iar după doar 5 secunde, acesta l-a făcut KO. Nici în revanșă, prezentatorul tv nu a reușit să-i facă față lui Teodor Tedi Constantin, campion mondial.

Mircea Badea a pierdut în fața unui campion mondial de Wu shu. Totul s-a petrecut sâmbătă, 2 februarie, într-un centru comercial din Capitală. Mircea Badea a intrat sperând că poate ar putea s-i facă față adeversarului său. El a reușit să evite la început una dintre loviturile cu care Teodor Tedi Constantin, însă acest lucru nu a durat foarte mult, iar câteva secunde mai târziu, Mircea Badea era căzut la pământ. Mircea Badea a avut nevoie de intervenția echipei medicale de specialitate imediat.

 

Cine este motociclistul care l-a făcut KO pe Mircea Badea de două ori

Teodor Tedi Emi este un campion mondial. El are o experiență în domeniul luptelor de mai bine de 17 ani în Muay-Thai, Wu-Shu, K-1, Kickboxing și MMA, unde a fost campion Balcanic Sanda Wu Shu ăn 2015, dar și de patru ori campion național Muay Thai. Teodor Tedi Emi a mai fost campion și la Wu Chu și meciuri pro în sistem K-1. Printre toate aceste realizări considerabile, el a mai participat și la campionate europene și mondiale, inculsiv în Thailanda. La Campionatul Mondial de Muay Thai a obținut medalie de bronz în Bangkok, în 2017. 

Teodor Tedi Emi este licențiat și masterand în educație fizică și sport și deține centură neagră 3 Dan Kickboxing. El s-a antrenat în cadrul celor mai prestigioase săli din Bangkok, alături de luptătorii de top din Thailanda. 

Ce mesaj a transmis Mircea Badea după învingere

„Să spui despre ăsta că e "motociclist", când vezi cu ce se ocupă și carte de vizită are, e ca și cum ai spune că un fotbalist la Steaua este automobilist pentru că șofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost și nu voi fi niciodată. Altfel, totul ok. Ne vedem mâine la emisiune de la 21.00 la 24.00. P.S. Să spui cum "am fost leșinat minute bune" este fake news: nu te lasă doctorul să te ridici până nu ți fac teste. N-am făcut deloc caz de meciul ăsta înainte, n-o să fac nici după”, a scris Mircea Badea pe rețelele de socializare. 

Loading...

Citește și

  • Sâmbătă (2 februarie), Mircea Badea a fost făcut KO în câteva secunde de către motociclistul Tedi Emi, cu care a mai avut un meci în noiembrie 2014. Prezentatorul de la Antena 3 a dorit să-și ia revanșa, însă a fost învins în doar câteva secunde. Polițistul Marian Godină s-a amuzat pe seama lui Badea, iar gluma lui a devenit virală.

  • După ce a luat bătaie în ring, Mircea Badea a decis să apere prin intermediul rețelelor de socializare. Prezentatorul TV a ținut să explice cum a decurs meciul din perspectivă personală, și nu așa cum s-a vehiculat în presă, care, susține el, că a exagerat pe alocuri. Iată mesajul!