Cine e femeia care l-a însoțit pe Smiley la un eveniment inedit

smiley1.jpg

smiley
Smiley este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi
Foto: Facebook

Smiley este un nume aflat pe buzele tuturor. Indiferent că-i iubesc muzica sau îl plac în postura de jurat la "Vocea României" sau prezentator la "Românii au talent", oamenii îl cunosc pe Smiley și știu cât de mult muncește pentru a-și duce planurile din diferite domenii la bun sfârșit.

Solistul a luat o pauză scurtă de la filmări și de la munca din studio, pentru a participa la un eveniment inedit: un concert în foaierul unui cinematograf, ținut cu ocazia avanpremierii filmului așteptat de cei mici și cei mari, "Animale fantastice şi unde le poţi găsi".

Smiley nu a venit singur. Pe lângă trupa sa, acesta a mai fost însoțit de o femeie care se află deseori pe lângă el. Dacă mulți ar putea suspecta o relație de iubire între cei doi, ei bine, Irina Voinea, prezența feminină de pe lângă artist este stilista lui, cea care-l îmbracă de vreo patru ani încoace.

smiley_irina.jpg

smiley irina voinea
Irina Voinea este des în compania lui Smiley
Foto: Gheorghe Chelu

12-13-vedete-smiley-click.jpg


Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi
foto: arhivă personală
 
La eveniment au mai luat parte și cântărețul Dorian, care și lucrează cu Smiley la HaHaHa Production, Andreea Marin și fiica sa, Andrei Leonte, Alin Gălățescu, Mircea Eremia, Ami, Andrei Ștefănescu și iubita. Juratul de la "Vocea României" s-a simțit foarte bine la concertul dat în incinta cinematografului, mai ales că în primul rând s-au aflat mulți copii care-i știau piesele și care nu-l mai lăsau să plece, motiv pentru care vizionarea peliculei a și fost întârziată.

andreea_marin.jpg

andreea marin
Andreea Marin nu a lipsit de la eveniment. A venit cu fiica, dar a ținut-o departe de blițurile camerelor
Foto: Gheorghe Chelu
 
Toți cei care au avut șansa de a participa la evenimentul de miercuri seara, 16 noiembruie, au fost nerăbdători să vadă filmul care le-a redeschis portalul către fascinanta lume vrăjitorească imaginată de J. K. Rowling odată cu seria Harry Potter.

smiley.jpg

smiley
Smiley, concert în foaierul cinematografului
Foto: Gheorghe Chelu
Loading...

Citește și

  • Ce poate fi mai frumos pentru un artist decât o sală cântă la unison melodiile în care și-a pus tot talentul și sufletul? Smiley trăiește asta din ce în ce mai des în utima vreme. Recent, artistul a umplut cea mai mare berărie din sud-estul Europei pentru un concert impresionant.

  • Cu multă muncă şi talent, Tiberiu Andrei Maria, alias Smiley, a devenit rapid o fabrică de bani şi de hituri. Are două emisiuni la PRO TV, melodii la radio şi un onorariu de 12.000 de euro pe concert. În ritmul acesta, a putut să-şi facă două case care se învârtesc după soare: un cuibuşor intim la Cernica şi un studio cochet în estul Bucureştiului. Aici l-am vizitat şi noi şi vă prezentăm fotografii şi detalii de culise.

  • pavel bartos smiley florin calinescu

    Deşi în lumea muzicală de la noi totul pare numai lapte şi miere, în realitate, lucrurile nu stau chiar așa. Rivalitatea și înțepăturile dintre starurile românești iau, câteodată, o amploare mai mare decât este cazul.

  • Juratul show-ului „Vocea României” este preocupat cu Clubul “Alllive”, deschis în urmă cu aproape o lună, şi cu piesele lansate la HaHaHa Production.