Cine e Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7 al emisiunii «Chefi la cuțite»

alexandru-comerzan-chefi-la-cutite_1.jpg

alexandru comerzan
Alexandru Comerzan, alături de mentorul lui, chef Cătălin scărlătescu

Finala Chefi la cuțite a fost plină de tensiune, dar și de momente plăcute. Concurenții calificați în finală au dat tot ce au avut mai bun pentru a câștiga marele premiu de 30.000 de euro, dar și titlul de cel mai bun bucătar al sezonului 7. Doar chefii Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au luptat în marea finală, deoarece niciun concurent din echipa Florin Dumitrescu nu a reușit să se califice.

Astfel că, chef Sorin Bontea a intrat în finală cu doi concurenți, pe când chef Cătălin Scărlătescu doar cu unul. Bătălia a fost dată între Alexandru Comerzan, pe care Click! l-a anunțat deja ca marele câștigător, și între cei doi membri ai echipei Sorin Bontea: Alex și Bobby. 

”A sosit momentul pe care îl așteptăm de la începutul sezonului. Sper să am măcar un om în finală!”, a spune chef Bontea emoționat, atunci când începea finala. ”Gândul să nu am pe nimeni în finală mă distruge. Psihic și fizic. Sunt încordat la maxim”, a adăugat chef Scărlătescu.

Diferențierea între semifinaliști și finaliști s-a făcut pe baza punctajului obținut în urma probelor de luni seară, iar, după cum a afirmat Gina Pistol, această diferență nu a fost una mare, căci, după cum au mărturisit și chefii, sezonul 7 este sezonul farfuriilor spectaculoase: ”Acești trei finaliști, sunt cei trei concurenți care în finală au gătit cel mai bine!”, a fost de părere chef Scărlătescu.

Alexandru Comerzan a câștigat marea finală Chefi la cuțite, sezonul 7

”În capul meu, nu vreau să vă spun ce se petrece... Nu îmi pot găsi locul. Nici măcar nu pot spune că sunt emoționat, sunt pur și simplu terminat”, au spus cei trei finaliști când au aflat că se vor lupta pentru premiul cel mare.

alexandru-comerzan-chefi-la-cutite_2.jpg

alexandru comerzan
Alexandru Comerzan, fericit la aflarea veștii că a câștigat marele premiu
foto: Antena 1

Cei trei și-au ales câțiva foșt concurenți și colegi de echipe pentru a-i ajuta în prepararea platoruilor finaliste. Însă, chiar și de această dată, finaliștii au întâmpinat probleme, mai ales la deserturi. Odată formate echipele, finaliștii au gătit la foc continuu timp de trei ore și jumătate, alături de colegii săi, căci au pregătit un meniu întreg, format din starter, main-course și desert. Ca de obicei, la masa invitaților au stat oameni cu greutate în domeniul gastronomic, cei mai mari și cunoscuți bucătari ai țării, a căror studii și experiență incontestabilă în domeniu i-au făcut să fie în niște jurați cu mari pretenții, jurați care au jurizat ”la cuțite” dish-urile de pe bandă.

Fiecare finalist alături de cei cinci colegi pe care i-au ales fiecare și-au împărțit treburile și au lurat cot la cot pentru a realiza cele mai bune platouri.

Așa cum a anunțat click! în urmă cu o săptămână, Alexandru Comerzan, membrul echipei lui Cătălin Scărlătescu este marele câștigător de la Chefi la cuțite.

Ce a declarat Alexandru Comerzan când a aflat că este câștigător

„Din punct de vedere profesional, a fost cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Eu sunt foarte mândru. Atâta muncă depusă, atâtea sacrificii, m-aș întoarce înapoi”, a declarat Alexandru Comerzan. 

Cine este Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7 al emisiunii «Chefi la cuțite»

Pentru Alexandru Comerzan, gătitul reprezintă viața lui, totul, așa cum declara el la casting. De profesie, el este un chef bucătar din Chișinău. Soția lui îl susține foarte mult în toate planurile sale.

47577557_10213219224782144_1163737615237644288_n.jpg

Alexandru Comerzan, alături de soția sa

Cei doi au împreună doi copii, iar Alexandru Comerzan a declarat că se dedică foarte mult familiei și o consideră ca un al doilea job. În 2003 a plecat în Italia pentru a-și construi un viitor, alături de părinții săi. Asta se întâmpla pe vremea când el avea 14 ani și a simțit că trebuia să-și aleagă o meserie. Pasiunea pentru gastronomie a venit în momentul în care el a vizionat o emisiune culinară. A făcut o școală de bucătari în Italia. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1