Cine a cerut-o de nevastă pe Vica Blochina chiar de ziua ei. Blonda a împlinit 44 de ani

vica_blochina.jpg

vica blochina
Vica Blochina a împlinit 44 de ani
Foto: arhivă personală

Miercuri, 8 august, Vica Blochia a împlinit 44 de ani. Deși ziua nu a început tocmai bine, fosta balerină fiind un pic afectată de adăugarea a încă unui an, situația s-a schimbat pe parcurs, mai ales că a primit și o propunere cel puțin interesantă. A fost cerută de soție!

De dimineață, blonda nu a vrut sa iasă din casa din cauza depresiei, dar un tort delicios, multe flori și urările prietenilor au scos-o din starea proastă. Mai mult, dă și un chef mare cu cei dragi la un restaurant de fițe din Capitală.
”Am avut depresie. Am mai pățit așa și când am împlinit 30 de ani. Eram la Paris, la Ritz, și eu boceam de mama focului în camera de hotel. Schimbasem prefixul”, ne-a povestit blonda, care la 44 de ani se consideră o femeie realizată din toate punctele de vedere. Mai are însă un of.

vica_blochina_mircea_barbulescu.jpg

vica blochina mircea barbulescu
Vica Blochina și Mircea Bărbulescu
Foto: arhivă personală

 

”Nu am fost niciodată măritată, așa că azi, de ziua mea, m-a cerut Mircea Bărbulescu de nevastă!” Vica a fost felicitată de toți prietenii. A simțit însă lipsa tatălui ei, care a trecut în neființă. ”El era primul care ma suna de ziua mea. Îmi lipsește foarte mult”, ne-a mărturisit blonda.

 

Loading...

Citește și

  • Fostă balerină, acum vedetă tv, Vica Blochina, arată perfect la cei 44 de ani ai săi. Are grijă la alimentație, dar, evident, și intervențiile estetice, pe care le recunoaște, o ajută să arate impecabil, iar aceste atuuri fizice i-au adus și bani frumoși. După ce a făcut reclamă la ceaiuri de slăbit, costume de baie și la un salon de înfrumusețare, acum Vica își rotunjește veniturile după ce și-a asociat imaginea cu o firmă de lenjerii de pat, de lux.

  • vica blochina

    Vica are succes la fani cum avea Pițurcă la suporteri pe când era antrenor la echipa națională de fotbal. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondină la plajă în Mamaia, într-un costum de baie extrem de sexy. Ținuta i-a scos la vedere „fundul de braziliancă”, iar câțiva tineri nu s-au mai putut abține și au vrut poze-selfie cu apetisanta lituaniancă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1