Cine au fost primii concurenți eliminați din „Asia Express”

asia_exp.jpg

asia express
Au fost eliminați primii concurenți de la "Asia Express"
Foto: Facebook/Asia Express

„Asia Express” s-a dovedit una dintre cele mai grele încercări pentru cei 14 concurenți. Vedetele aproape că și-au dat sufletul în timpul curselor contra-cronometru și au degustat cele mai năstrușnice „preparate” culinare. În final după primele două ediții, o echipă a fost nominalizată să părăsească „Asia Express”.

Frații Moroșanu și Marian Drăgulescu și soția sa au fost ultimele echipe ajunse la destinația impusă de Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii. Odată ajunși la punctul terminus, concurenții au fost obligați să mănânce balut, un ou ca oricare altul la prima vedere, dar care ascunde un mic secret greu de înghițit...un pui de rață în dezvoltare, gătit, ce-i drept, dar nu tocmai plăcut.

Din păcate, echipa care și-a luat rămas bun de la „Asia Express” a fost cea formată din Marian Drăgulescu și soția sa, Corina, care au avut neșansa de a fi nominalizați sub semnul dragonului roșu, care elimină concurenții din competiție.

dragulescu asia expressZoom
Marian Drăgulescu și soția sa, primii eliminați din "Asia Express"
Foto: Facebook/Asia Express

Clasamentul echipelor „Asia Express”, din ediția din 13 februarie:

Locul 1: Lora și iubitul său, Ionuț

Locul 2: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

Locul 3: Vica Blochina și Daniela Crudu

Locul 4: Ana și Raluk

Locul 5: Dorian Popa și mama sa, Luminița

Pe locurile 6 și 7 s-au aflat frații Moroșanu, respectiv Drăguleștii. Norocul le-a surâs însă celor doi frați și au rămas în competiție, chiar dacă nu s-au descurcat prea bine la probe.

loading...
Loading...