Cici de la Sistem se ceartă pe copil cu fosta iubită. Ce pensie trebuie să plătească

ciprian-rogojan-si-amalia-stefania-.jpg

cici sistem
Cici și Amalia au împreună un copil, dar n-au fost niciodată căsătoriți
foto: arhivă personală

Ciprian Rojojan, alias Cici de la Sistem, s-a despărțit de Amalia, femeia care i-a dăruit un băiețel, după numai trei ani și jumătate de relație. Cei doi așteaptă ca instanța să decidă la cine rămâne copilul, în condițiile în care amândoi au cerut custodia.

Ciprian Rogojan (39 ani) și Amalia (25 ani) au pus punct relației lor și acum fiecare vrea să-l ia în grijă pe Luca, fiul lor în vârstă de trei ani și jumătate. Artistul s-a adresat instanței pentru încredințarea băiețelului său. Deocamdată, judecătorii au decis ca micuțul să stea cu mama lui, iar Cici îl poate vedea în zilele de marți și joi seară, dar și două weekend-uri pe lună. De asemenea, el trebuie să-i plătească Amaliei și o pensie alimentară pentru băiețel.

”Obligă reclamantul-pârât la plata în favoarea minorului, până la soluţionarea definitivă a dosarului, a unei pensii de întreţinere în cuantum de 1/4 din veniturile nete obţinute, începând cu data introducerii acţiunii 14.06.2017. Ia act de cererea reclamantului-pârât de renunţare la judecarea capătului de cerere privind obligarea pârâtei-reclamantei în a se abţine de la postarea pe reţele de socializare a fotografiilor cu minorul. Ia act de înţelegerea părţilor privind petrecerea de către acestea, în anul 2017, a Sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou împreună în Bucureşti, atât la locuinţa reclamantului, cât şi a pârâtei, privind postările ambelor părţi cu minorul astfel încât să nu-l afecteze negativ pe acesta şi permiterea comunicării mamei cu minorul cât timp acesta se află la tată”, a fost decizia instanței.

Cici mai are două divorțuri la activ

Cici se află deja la a treia relație serioasă eșuată. Fostul component al trupei Sistem, în prezent politician, are două divorțuri la activ, iar cu Amalia n-a ajuns la altar, deși tânăra este singura care l-a făcut tătic. Cici a îmbrăcat prima dată costumul de ginere în 2008, când s-a căsătorit cu una dintre coregrafele de la „Dansez pentru tine” (PRO TV), Georgiana Căiţă, sau Căprioara, cum îi spuneau colegii. După trei ani de la nuntă, aceştia au divorţat la tribunal. La scurt timp, Cici și-a refăcut viața cu Ioana, fiica fostului ministru al economiei din guvernul Boc, Ion Ariton. Cea de-a doua căsnicie a lui Cici a rezistat şi mai puţin, astfel că după un an şi jumătate de la nuntă, politicianul a trecut pe la notar.

Ultima lui parteneră, Amalia Ștefan, sub numele de scenă Saya, a cântat cu trupa Naguale. La 17 ani, a fost chitaristă în trupa Blaxy Girls, apoi a fost vocalistă și textieră a proiectului Kazibo și prezenta horoscopul la Neatza cu Răzvan și Dani. De dragul lui Cici, Amalia a renunțat la cariera ei muzicală.

loading...

Citește și

  • amalia-stefania

    E fericit din cale afară! Ciprian Rogojan (36 de ani), alias Cici, va deveni tătic. Cea care a reuşit această performanţă e iubita lui, Amalia Ştefania (22 de ani), cu care are o relaţie de aproape opt luni. Aceasta e însărcinată în cinci luni, cu un băieţel. De dragul politicianului, tânăra a renunţat la cariera în muzică.

  • Tânăra care i-a furat inima lui Cici, ex Sistem, se numeşte Amalia Ştefania şi are o carieră muzicală impresionantă, numele ei de scenă fiind Saya şi având multe concerte internaţionale