Christian Sabbagh, nuntă și botez în secret! Ce frumoasă a fost mireasa

christian-sabbagh-nunta1.jpg

Christian Sabbagh, nuntă și botez în aceeași zi!
Foto: Facebook

Fostul prezentator de televiziune de la Kanal D Christian Sabbagh a așteptat venirea toamnei pentru organizarea a două dintre cele mai frumoase evenimente din viața sa: nunta și botezul celui mai tânăr membru al familiei.

Christian și partenera lui de viață, Iulia, s-au căsătorit religios în secret sâmbătă, 7 septembrie, iar mirii au știut să țină întreaga ceremonie departe de ochii curioșilor.

Christian Sabbagh, nuntă și botez în aceeași zi

Mai mult decât atât, bucuria a fost dublă în ziua cu pricina, având în vedere că tot atunci a avut loc și botezul mezinului familiei, micuțul Christian Jr, care a venit pe lume în luna octombrie a anului 2018. Se pare că decizia de a organiza cele două evenimente a fost una spontană, cuplul neavând prea mult timp la dispoziție să pregătească temeinic dubla petrecere.

christian-sabbagh-nunta2.jpg

Christian Sabbagh și partenera lui de viață, Iulia, s-au căsătorit religios
Foto: Facebook

Prietenii mirilor au fost anunțați cu puțin timp înainte de dublul eveniment, însă totul a ieșit așa cum trebuie, iar cuplul a fost fericit și împlinit odată cu creștinarea micuțului lor și cu ceremonia religioasă în care și-au jurat iubire veșnică și în biserică. Christian Sabbagh și Iulia s-au civil încă din anul 2017, însă probabil viața cu patru copii a fost o reală „aventură” consumatoare de timp pentru cei doi. 

christian-sabbagh-baietel.jpg

Mezinul familiei, Christian Jr., a fost creștinat în aceeași zi în care părinții lui și-au rostit jurămintele în fața altarului bisericii
Foto: Facebook

„Trăim în secolul vitezei, ca atare am decis să ne unim destinele în mai puțin de 48 de ore”, a scris jurnalistul în invitațiile de nuntă și botez, luându-și prietenii prin surprindere. Christian Sabbagh  a devenit tătic pentru a patra oară în luna octombrie a anului trecut. Cuplul mai are un copil împreună, o fetiță pe nume Anais în vârstă de 2 ani și jumătate. Ştiristul de la Kanal D mai are doi copii din fosta căsătorie, pe Yasmine şi Edi.
 

Loading...

Citește și