Chefii, pregătiți să își folosească amuletele: «Zici că a venit sfârșitul lumii»

battle_7_s7_chefi_6.jpg

Chefii își folosesc amuletele

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Luni seară, de la 20:00, pe Antena 1, toate energiile acumulate până în acest moment în bucătăria Chefi la cuțite vor fi descărcate într-o confruntare incendiară: ”Zici că a venit sfârșitul lumii!”, vor afirma concurenții.

Pentru că echipele au intrat deja în cea de-a doua jumătate a concursului, chefii sunt pregătiți să scoată la înaintare toate armele posibile, tocmai din acest motiv amuletele puse în joc vor scoate scântei. Chef Cătălin Scărlătescu, jurat rămas în doar trei bucătari, deține cel mai temut avantaj, ce îi oferă posibilitatea de a schimba un concurent din echipa sa, cu un altul dintr-o echipă adversă. Trupele de concurenți sunt deja sudate, ceea ce înseamnă că o astfel de amuletă odată jucată va destabiliza rapid dinamica din bucătăria Chefi la cuțite. Dacă juratul va folosi sau nu avantajul în confruntările de luni și marți rămâne de văzut.

Deși chef Sorin Bontea se putea mândri până acum cu o echipă de bucătari completă, după ultimul battle, în care eliminarea dublă a restrâns rândurile în trupa verde, juratul a rămas în cinci concurenți, care vor demonstra luni seară că își doresc să câștige cu tot dinadinsul încă o luptă culinară. La bancul de lucru alăturat, atmosfera pare ușor mai relaxată, căci chef Florin Dumitrescu, ce a învins fără emoții în ultimele două confruntări pe echipe, este convins că formula echipei sale îl poate duce cât mai aproape de finală: ”Am reușit să am șase oameni și să merg cu ei în battle-ul șapte, deja pot să declar acest sezon unul de succes!”

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • bianca lapuste marius moga chefi la cutite

    Marius Moga şi Bianca Lăpuşte nu formează doar un cuplu, ci fac echipă şi în viaţa profesională. Cei doi participă împreună la o emisiune tv în care vor juriza câteva preparate culinare. Invitaţi la "Chefi la cuţite" de la Antena 1, luni seara, soţii Moga vor avea o misiune grea de dus la capăt şi le vor da emoţii mari candidaţilor care aspira la marele premiu pus în joc.

  • Anna Lesko gătesște la «Chefi la cuțite» în această seară, într-o postură cu totul nouă. Vedeta ce își răsfaţă mereu familia cu fel de fel de preparate exotice şi delicioase nu se va lăsa mai prejos și vine în seara aceasta să impresioneze trei chefi extrem de pretențioși cu un dish pe măsură.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5