Chef Scărlătescu a renunţat la un singur aliment şi a slăbit 30 kg

E greu pentru un bucătar să ţină dietă, dar nu imposibil. Chef Cătălin Scărlătescu şi-a pus ambiţia să slăbească încă din primăvară, când filma de zor pentru show-ul culinar “Chefi la cuţite” (Antena 1), iar prezentatoarea Gina Pistol l-a urcat pe cântar.

Avea 130 kg, iar Ginuţa i-a promis, mai în glumă, mai în serios, că îl ia de bărbat dacă ajunge la 90. Iată că celebrul bucătar s-a ţinut de treabă, a ajuns acum la 100 kg, iar transformarea este uluitoare. Chef Cătălin din realitate nu mai seamănă cu chef Cătălin de la televizor. „Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine, nu că vreau să mă ia Gina Pistol de bărbat. Preferăm un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, a declarat Cătălin la lansarea unor produse alimentare din carne.

 

Loading...

Citește și

  • Luni seară, la emisiunea „Chefi la cuţite” (Antena 1), veţi avea o mare surpriză: chef Cătălin Scărlătescu apare cu o freză nouă, aşa cum nu l-aţi văzut niciodată.

  • Vacanţa de iarnă a luat sfârşit, prin urmare juraţii show-urilor rivale îşi ascut din nou cutiţele în bucătăriile posturilor tv Antena 1 şi PRO TV. Click! vă spune totul despre ”Chefi la cuţite” şi ”MasterChef”, care revin, în forţă. În această seară, de la orele 20.30, aşezaţi-vă confortabil în fotolii şi pregătiţi-vă carneţelele pentru a nota delicioasele reţete, din întreaga lume.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1