Chef Foa şi Andreea Raicu, în vacanţă, la schi

foa_si_raicu_2.jpg

chef foa andreea raicu vacanta austria tirol
Chef Foa şi iubita lui sunt în vacanţă cu gaşca de prieteni
foto: arhiva personală

Nu e iarnă pentru Florin Scripca, alias Chef Foa, dacă nu-şi pune schiurile în picioare. Juratul de la Masterchef şi-a strâns gaşca de prieteni şi se distrează la Tirol, în Austria.

Chef Foa încearcă pârtia de schi din staţiunea Tirol. La început de an, juratul a plecat cu iubita şi prietenii într-o vacanţă în Austria. La aeroport, Chef Foa şi Andreea Raicu au fost văzuţi împreună, însă cârcotaşii nu au ce să speculeze, din moment ce alături de Foa este şi iubita lui Ioana Aian Balu. Cei doi au o relaţie de trei ani şi se îndreaptă spre altar. De altfel, Foa şi iubita lui s-au fotografiat împreună, fericiţi în aceeaşi vacanţă în care este şi fosta vedetă de la Prima Tv, Andreea Raicu.

chef_foa_si_raicu.jpg

chef foa andreea raicuvacanta austria tirol
Andreea Raicu şi Chef Foa, împreună la aeroport
foto: arhiva personală
 

Florin Scripca (32 de ani) s-a făcut cunoscut după emisiunea „The Flavours, 3 bucătari”, difuzată la Prima Tv. Din toamna lui 2014, el a fost cooptat de echipa PRO Tv să facă parte din juriul emisiunii concurs MasterChef, alături de doi maeştri în bucătărie, respectiv Patrizia Paglieri şi Adrian Hădean. Chef Foa, aşa cum a fost „botezat” de prieteni, munceşte de la vârsta de 17 ani şi şi-a făcut ucenicia la Londra, lucrând la compania de catering a lui Jamie Oliver, dar şi pentru un pub cu o stea Michelin.  

Loading...
 
 

Citește și