Chef Cătălin Scărlătescu a făcut furori cu noua siluetă într-un club de fițe de pe Litoral

catalin_scarlatescu.jpg

catalin scarlatescu bucatar burlac
Cătălin Scărlătescu este de nerecunoscut după ce a "topit" 30 de kg
foto: arhiva personală

Cătălin Scărlăescu a schimbat alimentația și odată cu ea măsurile la haine! Bucătarul, care până nu demult nu putea să stea departe de preparatele delicioase care îi ies din mâini, a ajuns să fie tras prin inel. Sâmbătă a atras multe priviri într-un club de fițe din Mamaia. Îmbrăcat în jeanși și tricou, cheful a fost de nerecunoscut, ba unii i-au spus chiar că arată mai tânăr de când a slăbit.

Chef Cătălin Scărlătescu (44 de ani) ajuns cunoscut după emisiunile în care a apărut, fie la Pro TV, fie la Antena 1, alături de Chef Sorin Bontea şi Chef Florin Dumitrescu, dar acum pare o altă persoană după ce a slăbit 30 de kilograme. Avea 123 de kilograme și toate valorile analizelor de sânge o luaseră razna. Când s-a decis să se apuce de slăbit, s-a ținut de treabă. A renunțat la carne și alcool, la fel de ușor cum în trecut a spus "stop" fumatului.

"Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri și nu am băut alcool. Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete. Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să țină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete de capul nostru", povestea el pentru Click! 

catalin scarlatescu slab litoral club Zoom
Chef Cătălin Scărlătescu, alături de pilotul Cătălin Cazacu, într-o formă de zile mari
foto: arhiva personala

Sâmbătă (15 iulie) cu doar câteva zile înainte de aniversarea de 45 de ani, chef Scărlătescu a ciocnit un pahar în compania unor prieteni, iar noul lui look a mirat pe toată lumea. Bucătarul a îmbrăcat fără probleme o pereche de jeanși și un tricou fără să-și mai facă griji că hainele "plesnesc" pe el.  

loading...
Loading...

Citește și

  • E greu pentru un bucătar să ţină dietă, dar nu imposibil. Chef Cătălin Scărlătescu şi-a pus ambiţia să slăbească încă din primăvară, când filma de zor pentru show-ul culinar “Chefi la cuţite” (Antena 1), iar prezentatoarea Gina Pistol l-a urcat pe cântar.

  • catalin scarlatescu hells kitchen burlac

    Cătălin Scărlătescu (43 de ani) este, fără doar și poate, un burlac convins, deși colegii săi de la „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” sunt familiști până în măduva oaselor. Durul jurat a explicat, pentru Click!, de ce nu s-a căsătorit încă. Cătălin Scărlătescu explică și ce calitate de preț ar trebui să aibă o femeie ca să-l convingă să o ducă la altar.

  • Cătălin Scărlătescu (45 de ani) continuă tradiţia Festivalului Scoicilor şi anul acesta.

  • chef scarlatescu chefi la cutite cerere in casatorie

    Farfurie cu surprize pentru Cătălin Scărlătescu în această seară (13 martie) la „Chefi la cuțite”. Simpaticul bucătar are parte de un moment care îl va lăsa fără cuvinte. Din spatele ușilor, o ardeleancă dintr-o bucată, cu vorbele la ea, intră în platou şi îl cere în căsătorie pe burlacul din juriu.