Cezara Dafinescu, mărturisiri din tinerețe: «Nu am avut niciodată prietene pentru că sunt frumoasă»

8-9-cezara-dafinescu.jpg

Cezara Dafinescu
Foto Arhiva personala

Actrița Cezara Dafinescu a povestit despre perioada tinereții în care era distribuită în diverse filme și piese de teatru pentru rolurile principale. Ea a mărturisit că îi era greu să își facă prietene deoarece era frumoasă și aspectuoasă. Cezara Dafinescu a mărturisit că bunica ei provine dintr-o familie regală a Poloniei, iar gena pe care a moștenit-o a fost una care i-a impus să fie o prezență mai spectaculoasă.

Actrița îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că a este frumoasă și a recunoscut faptul că din cauza acestui lucru, ea nu a avut prietene. În prezent, Cezara are o singură prietenă la Cluj, și deși și-a dorit să aibă prietene și din lumea teatrului, nu a avut. Ea a mărturisit că le înțelege pe actrițele din vremea aceea că nu au vrut să o aibă ca prietenă și le înțelege deoarece ea consideră că trebuia să fie foarte deșteaptă acea fată pentru a o înțelege p ea.

cezara_dafinescu.jpg

Dana Grecu și Cezara Dafinescu
Foto Captura Video

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a făcut așa cum m-a făcut. Eu nu am prietene. Pentru că sunt aspectuoasă, sunt leoaică, e normal. Nu am prietene și le-am înțeles. Am o singură prietenă în Cluj, Maria Munteanu. În meserie nu am avut prietene, deși mi-am dorit foarte mult. Le-am înțeles.. trebuie să fii prea deșteaptă ca să mă accepți. Pentru că am un handicap. Sunt prea frumoasă.. ce să fac. Dar am un caracter bun, am făcut sport de performanță și am spiritul ăsta de echipă. Mi-au lipsit prietenele. Am fost privilegiată pe atunci. M-am căsătorit cu unul dintre marii actori, George Motoi, apoi a lui Gelu Fronea. Eu până la 50 de ani nu știam cât costă o pâine. Toată viața am stat pe scenă", a spus Cezara Dafinescu la Antena3. 

 

loading...
Loading...

Citește și