Cerbul de Aur 2019. Tot ce trebuie să ştii despre festivalul din Piaţa Sfatului, Braşov

scena-cerbul-de-aur

cerbul de aur
Scena Cerbului de Aur de anul acesta
Foto: Arhivă personală

Cea de-a 19-a ediţie a cunoscutului festival Cerbul de Aur va avea loc începând de joi, 22 august, până duminică, în Piaţa Sfatului din Braşov. În serile de spectacol numeroşi artişti, atât din ţară, cât şi din străinătate, vor susţine recitaluri de excepţie. Printre cei care sunt aşteptaţi să încânte publicul de numără Ronan Keating, Emeli Sande, dar şi proaspătul tătic Ştefan Bănică Junior. Nici cântăreţii de peste Prut, atât de apreciaţi în România nu vor lipsi, căci Irina Rimes va urca la rândul său pe scena festivalului.

Concursul propriu-zis va avea loc în două seri, joi şi vineri, iar concurenţii vor interpreta o piesă românească, la alegere şi una din repertoriul personal. Ei vor fi acompaniaţi de Big Band-ul Radio România şi Orchestra Operei din Braşov, sub bagheta dirijorilor Ionel Tudor şi Andrei Tudor. Iată ce melodii româneşti au ales să cânte cei care vor urca pe scena Cerbului de Aur.

Tamara („De la capăt" - Voltaj),

Ralfs Eilans („Apa" - Loredana),

Veronica Liberati („Bună seara, iubite"- Loredana),

Florin Răduţă („Dragostea rămâne" - Andra),

Anna Odobescu („Un actor grăbit" - Laura Stoica),

Alfie Arcuri („Acasă" - Smiley),

Renate („Ploaia şi noi" - Doina Badea),

Cynthia Verazie („Cât de frumoasă eşti" - M I H A I),

Eliza G („Creioane colorate" - Feli),

Syuzanna Melqonyan („Pe aripi de vânt" - Delia),

Monika Marija („Mă ucide ea" - Mihail)

Sara de Blue („Ce are ea" - Delia).

Gabi Lunca, printre marile nume prezente la festival

Prima seară a Cerbului de Aur va fi una plină de emoţii pentru Laura Bretan şi Ester Peony, care a reprezentat România în concursul Eurovision anul acesta, întrucât vor concerta în faţa miilor de oameni. Invitatul special al serii va fi proaspătul tătic, Ştefan Bănică Junior.

gabi-lunca

gabi lunca
Gabi Lunca va urca pe scena Festivalului Cerbul de Aur
Foto: Arhivă personală

Ultima seara să anunţă una de neuitat pentru iubitorii muzicii lăutăreşti, căci Gabi Lunca va susţine un recital, în cadrul spectacolului de folclor. Printre artiştii invitaţi ai serii se numără Irina Loghin, Benone Sinulescu, Nicolae Furdui Iancu şi Daniela Condurache. Loredana (membră a juriului) şi trupa Agurida vor cânta alături de orchestra Lăutarii, condusă de maestrul Nicolae Botgros. Lidia Buble, la prima sa apariţie pe scena festivalului, Alexandra Ungureanu, Ionuţ Ungureanu şi Provincialii vor urca, de asemenea, pe scenă.

Cine vor fi gazdele festivalului

Eda Marcus, prezentatoare de ştiri sportive de la TVR, şi cântăreţul Elvin Dandel vor fi gazdele festivalului. Elvin spune că a ajuns la Cerbul de Aur datorită tatălui său, solistul sibian Ricky Dandel (66 de ani), care a prezentat de şase ori festivalul: în 1992, 1993, 1994, 1996, 2001 şi 2003.

ricky-dandel-si-fiul-sau

ricky dandel si fiul sau
Ricky Dandel şi fiul său, Elvin, locuiesc în Germania
Foto: Arhivă personală

Elvin a dezvăluit, pentru Click!, că a fost extrem de emoţionat atunci când a aflat că va avea onoarea să fie unul dintre prezentatorii Cerbului de Aur. "Când am aflat că voi prezenta Cerbul, am fost cel mai încântat, iar întreaga familie s-a bucurat alături de mine. Am primit multe mesaje de felicitare de la rude şi prieteni din România şi din străinătate”, a spus Elvin. 

Cum pot fi achiziţionate biletele

Biletele pentru Cerbul de Aur au fost puse în vânzare la mai multe categorii, cu preţuri pornind de la 70 de lei. Ele sunt disponibile pe Eventim.ro.

Unde poţi vedea Cerbul de Aur

Cerbul de Aur va fi transmis, în direct şi în exclusivitate, pe TVR 1, TVR HD, TVR Moldova, TVR Internaţional şi platforma TVR+.

Citeşte şi

Ricky Dandel și-a pregătit fiul pentru «Cerbul de Aur». Elvin va prezenta festivalul cu o blondă superbă

Scenă impresionantă la Cerbul de Aur 2019. Ce schimbări au făcut organizatorii

 

Loading...

Citește și

  • sena cerbul de aur 2019

    Reprezentanţii TVR au oferit detalii despre cum va arăta scena Festivalului Cerbul de Aur 2019, ce se va desfăşura în Piaţa Sfatului din Braşov, în perioada 22-25 august. Ediţia 2019 va fi una strălucitoare, cu o scenă "inundată" de sute de metri pătraţi de ecrane LED, adaptată, la fel ca grafica, profilului şi conţinutului tuturor show-urilor pop, rock sau de folclor.

  • Elvin Dandel şi Eda Marcus sunt gazdele ediţiei din acest an ale Festivalului ”Cerbul de Aur”, care se va desfăşura în perioada 22 şi 25 august, în Piaţa Sfatului din Braşov. Elvin este nimeni altul decât fiul celebrului solist sibian Ricky Dandel, iar Eda, fiica fostei realizatoare tv Nicoleta Păun. Click! a aflat detalii despre acest eveniment care va fi difuzat în direct de TVR.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1