Celia a părăsit, de urgenţă, ţara! Cântăreaţa suferă îngrozitor

22852898_1644085418989461_2255122149483021760_n.jpg

Foto
Celia trece prin momente dificile
Foto:Arhivă personală

Cântăreaţa Celia, în vârstă de 33 de ani, trece prin momente dificile şi suferă enorm. A revenit recent în industria muzicală după o pauză de mai bine de 4 ani, sperând să recâştige aprecierea fanilor datorită melodiilor pe care le interpretează, dar a primit o veste care i-a aşezat planurile profesionale pe plan secund, cel puţin pentru o vreme.

Socrul Celiei, care locuia în Australia de o perioadă de timp, a decedat în urma unor complicaţii renale apărute brusc. Celia și socrul ei aveau o o relație foarte bună, iar vestea privind decesul acestuia a fost una care a produs durere în întrega ei familie. Cântăreaţa îi este alături soţului în aceste clipe grele şi a plecat de urgenţă în Australia pentru a-l conduce pe fostul socru pe ultimul drum.  Celia suferă încă din cauza morţii tatălui ei, care a încetat din viaţa în urmă cu şase ani, din cauza unui stop cardiac şi deplânge adesea, pe pagina personală de Facebook, pierderea timpurie a părintelui sau. În urmă cu puţin timp, Celia a scris un mesaj emoţionant pentru cel care i-a fost tată.

untitled.png

Foto
Celia, alături de soţul ei
Foto:Arhivă personală

"În urma ta nu ai lasat doar o dulce amintire. Noi, fetele tale, suntem parte din tine, nepoţica ta Ioana, fiul meu sunt parte din tine! La mulţi ani, tată! Tu încă trăieşti printre noi! Te iubim enorm! Te văd de multe ori în fiul meu! (...) Aleg să fiu fericită pentru că , timp de 27 de ani, am avut în viaţa mea cel mai minunat tată din lume".  În ciuda faptului că este afectată de vestea privindu-l pe scorul ei, Celia şi-a găsit câteva momente pentru a declara public trecerea acestuia în nefiinţă, potrivit heynews.ro. "Am pierdut un om minunat. Tata socru era un om cu o inima mare, nu ai cum să nu iubeşti un asemenea om. Era bolnav, dar nu avea probleme grave, nu ne aşteptam să moară. Am pelcat de urgenţă în Australia să fiu alături de soţul meu şi de familia lui în aceste clipe grele", a declarat Celia. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1