Celia, detalii despre căsnicia cu Ardeli: „Vrem să ne punem puțin în ordine viață”

celia18-19-v-2-col-celia.jpg

Celia și soțul ei, Ardeli, sunt topiți după fiul lor, Angelo
Citeste tot despre: 

Celia (33) e mama unui băiețel pe nume Angelo și fericita soție a lui Ardeli Ancuța (34), despre care are numai cuvinte de laudă. Solista a povestit în cadrul emisiunii Agenția VIP, de la Antena Stars, detalii din viața ei personală.

A suferit în amor, na spus din cauza cui, însă cea mai cunoscută și lungă relație a ei a fost cea cu turcul Kemal Askim, de care s-a separat în 2010, după aproape 5 ani de iubire. Acum, este fericită alături de Ardeli, un australian de origine română, alături de care tocmai a împlinit 5 ani de căsnicie. Cei doi au un fiu de 4 ani.

„Am nunta de lemn! Vrem să ne punem puțin în ordine viața, pentru că am fost puțin bulversați de evenimentele care au avut loc în viața noastră, moartea tatălui socru, sarcina mea pierdută, dus-întorsul ăsta în România, Timișoara, Deva, nu mai știm unde ne este casa. Avem cinci case, nu mai știi exact unde îți e casa; e bine așa, să îți faci traiul undev. Avem probleme, să ne punem afacerile în ordine și să îmi fac și eu piesele astea. Și, pentru că muncim fiecare, intervine lucrul acesta că stăm departe unul de altul. Nu sunt geloasă și nu cred că e sănătos pentru o relație și pentru o căsnicie, să stai departe unul de altul. Zice că familia trebuie să fie mereu unită. Am făcut sacrificii amândoi. În Australia nu prea avem treburi. El, însă, încă mai trage către Australia, acolo e și mama lui”, a declarat Celia.

Loading...

Citește și