Celia, aniversare în costum de baie! Unde a răsfăţat-o soţul de ziua ei

celia-sexy-vacanta-santorini_2.jpg

celia
Celia şi-a aniversat ziua de naştere la plajă
foto: arhiva personala

Cântăreața Celia, pe numele din buletin Cristina Ioana Socolan, și-a serbat ziua de naștere în Grecia, pe insula Santorini, de unde a afișat pe reţelele sociale mai multe fotografii sexy.

Astfel, după ce s-a tot zvonit că ea şi soţul ei, Ardeli Ancuţa, ar fi in divorţ, iată că bruneta dezminte bârfele, etalându-şi fericirea în vacanţă. Sejurul din Santorini a fost stabilit de către cei doi chiar în perioada în care a fost și ziua de naștere a Celiei. Cântăreața a împlinit 34 de ani duminică, în zi sfântă, chiar de Ziua Sfintei Paraschiva. În primăvară, Celia a dezvăluit o mare povară pe care a avut-o pe suflet, după ce la 33 de ani a aflat că este însărcinată din nou.

celia-si-sotul-ardeli-ancuta.jpg

celia si sotul
Celia şi Ardeli s-au casatorit în 2013

„Am fost la pământ, cred că nici familia mea nu știe exact. Am pierdut o sarcină. A fost un șoc puternic, pentru că mă dusesem la examenul morfologic şi acolo am aflat că am pierdut sarcina – apucasem să mă atașez de suflețelul din burtică”, a povestit Celia în luna mai, în cadrul emisiunii „La Măruță (PRO TV). Celia are un băiat de 4 ani, pe nume Angelo. În august 2013, artista a devenit doamna Ardeli Ancuţa și s-a mutat în Australia.

celia-sexy-vacanta-santorini_3.jpg

celia
Celia arată senzaţional în costum de baie
foto: arhiva personala
Loading...

Citește și