Celia, Andreea Antonescu şi Oliver Popa au bătut 28.000 de kilometri ca să revină acasă, de Paște

celia-fiu.jpg

celia
Celia și fiul ei Angelo (5 ani)
foto: arhivă personală

Celebrele noastre soliste, Celia și Andreea Antonescu, stabilite împreună cu soții și cu copiii lor peste hotare, au decis să revină în România, de Paște, deși drumul cu avionul este epuizant. Ele au pus în valiză și cadouri, pentru cei dragi. Nu în cele din urmă, și tenorul Oliver Popa, care locuiește la Londra, are bilet via București, unde mama lui îl așteaptă cu cozonac și cu ouă roșii.

Celia locuieşte în Australia

Solista Celia Ardelli, care trăieşte de șase ani alături de soțul ei, Ardeli, și de fiul lor, Angelo ( 5 ani)  în Brisbane, Australia (n.r- 14.970 km distanță), revine pe plaiurile natale, ca să-și îmbrățișeze măicuța, după un drum cu avionul de 19 ore, cu escală: „De Paște, sunt la Deva, unde locuiește mama. Ea mă așteaptă mereu cu masa plină de bunătăți, dar mie cel mai mult îmi place salata de boeuf, așa cum o prepară ea, nu mai face nimeni în lumea asta”, ne-a spus vedeta. Cântăreța, care a înregistrat un mare succes cu piesele ”Șoapte” sau ”O mie de cuvinte”, nu va zăbovi prea mult în țară, astfel că, în a treia zi de Paște, se va întoarce în Australia. Deși a luat o pauză, pe plan artistic, pentru a se dedica familiei, senzuala brunetă promite să revină cu mari surprize muzicale, pentru fanii lor.

andreea-antonescu-fiica.jpg

andreea antonescu
Andreea Antonescu și fiica ei, Sienna (8 ani)
foto: arhivă personală

Andreea Antonescu are domiciliul în America

Cât o privește pe cântăreața Andreea Antonescu (36 de ani), fosta solistă a trupei Andre, care din 2013, are domiciliul în America, la Los Angels (n.r-10.592 km distanță), împreună cu soțul ei, Traian Spack, și cu fiica lor, Sienna ( 8 ani), și ea va fi la București, de Sărbătorile Pascale, după un drum cu avionul de zece ore. Acum ea se află în febra pregătirilor pentru masa tradițională, la care și-a invitat rudele și prietenii. Artista a dorit să dea lovitura, pe plan profesional, peste Ocean, însă iată că tot în România continuă să câștige bani frumoși din muzică, fiind prezentă la mai toate concertele din țară. Apropiații acesteia susțin că Andreea Antonescu și-ar fi vândut apartamentul din Șoseaua Ștefan cel Mare, din București, cu peste 100.000 de euro, din dorința de a-și construi o vilă pe un teren situat în afara Bucureștiului, cel mai probabil la Buftea.

oliver-popa.jpg

oliver popa
Tenorul Oliver Popa are o voce de excepție
foto: arhivă personală

Tenorul Oliver Popa vine de la Londra

Dar și talentatul tenor Oliver Popa (36 de ani), care predă canto la Londra, în Anglia ( n.r- 2.100 km distanță) va reveni acasă, unde este așteptat de mama lui: „Cu siguranţă că vom merge la biserică pentru a lua lumină şi apoi voi fi acasă înconjurat de familie. Vom ciocni ouă roșii și vom mânca cozonac. Apoi mă întorc la Londra cu preparate de Paşte, pentru prietenii mei de acolo”, ne-a dezvăluit solistul cu voce de cinci stele.

Loading...
 
 

Citește și

  • silvana riciu

    Conform tradiţiei, în Joia Mare se vopsesc ouăle de Paşte, dar se pun la dospit şi cozonacii, aşa că în casele românilor miroase a bucate delicioase. Şi, cum zilele acestea toate gospodinele caută cea mai bună reţetă de cozonac, noi vă dăm ponturi de la Silvana Rîciu, care a învăţat să-i prepare după reţeta părintelui Efram, de la Mănăstirea Dervent (judeţul Constanţa).

  • Paștele vine și la tv, iar posturile principale de televiziune au pregătit programe speciale în aceste zile. Paştele şi minivacanţa de 1 Mai aduc în grilele posturilor, în perioada 26 aprilie-1 mai, ediţii speciale ale emisiunilor consacrate, spectacole de muzică, producții cinematografice celebre şi chiar documentare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1