Cele patru echipe rămase la Asia Express se luptă în etapa semifinală

asia_express_eseminf_7.jpg

Au mai rămas patru echipe care se luptă pentru marele premiu

Cele patru echipe rămase în competiția Asia Express au reușit să ajungă în etapa semifinalei. vedetele care au acceptat provocarea celui mai dur reality-show au făcut sacrificii și au îndurat condiții și misiuni ce i-au scos în fiecare secundă din zona de confort.

Duminică, Cocuța și Bogdan Boantă, Ruby și Robert, Șerban Copoț și George Vintilă, alături de CRBL și Oase vor face cunoștință cu luptele kushti, disciplină foarte apreciată în India, dar și ritualurile luptătorilor. Plecarea în cursă va fi stabilită de rapiditatea perechilor de a bea o sticlă de thandai, băutură energizantă tradițională, folosită de sportivi, și de abilitatea lor de a găsi indiciul în arenă, ascuns în argila roșie a terenului de luptă: ”Ne-am trezit cu două misiuni! O băutură tradițională era și urina de vacă. Tradițiile sunt ciudate aici, la noi tradiție înseamnă să mănânci sarmale și smântână”, vor spune concurenții.

”Suntem foarte mândri de noi că am ajuns până aici, mai ales că nu ne dădeam la început prea multe șanse. Am crezut că vom rezista doar câteva etape”, mărturisesc Boantă și Cocuța. ”Ar fi păcat să nu ajungem până în momentul finalei și să gustăm din toată aventura!”, adaugă Ruby entuziasmată.

După sute de kilometri parcurși prin cele mai dure condiții, oboseala și tensiunea încep să își spună cuvântul, motiv pentru care încă o vedetă va avea nevoie de intervenția medicilor: ”Am mai avut momente, dar chiar așa nu am fost niciodată în viață”. ”A început să tremure tot, i s-a încleștat maxilarul. Doctorul ne-a sugerat să mergem la spital”, va spune Ruby îngrijorată de starea iubitul său. Care va fi soarta în competiție a celor doi și cum vor încerca aceștia să treacă peste momentul dificil, telespectatorii pot vedea diseară.

Duminică, de la 20:00, etapa semifinală Asia Express – Drumul Elefantului va pune la încercare rezistența fizică, dar și cea mentală. Cele patru perechi rămase în show vor fi nevoite să își adune toate resursele de energie pentru a depăși cu brio un maraton de misiuni și jocuri, singurul lucru ce le va sta în cale către marea finală din Mumbai.

Loading...

Citește și

  • ana morodan

    Ana Morodan (34 de ani), supranumită “contesa digitală”, a fost eliminată din competiţia Asia Express, după ce timp de aproximativ două luni ea şi coechipierul său, Adrian Teleşpan, au fost protagoniştii unor scene comice şi autorii unor comentarii spumoase care au atras fie simpatia telespectaorilor, fie comentarii negative. Ana Morodan a fost nevoită să renunţe la micile sale plăceri în India, să trăiasă în condiţii de minimă igienă şi să creeze bijuterii false. Din fericire pentru contesa digitală, corvoada a luat sfârşit şi se poate întoarce la confortul de acasă şi la articolele sale vestimentare preferate. Iată cum arată Ana Morodan în costum de baie, aşa cum nu a avut ocazia să se afişeze în Asia, în ciuda căldurii insuportabile pe care a trebuit să o tolereze.

  • Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost eliminați din competiția Asia Express. Deși au tras foarte tare să ajungă în finală, cei doi au fost nevoiți să se întoarcă în România, după ce elefantul din cutie a fost unul roșu.