Cele mai sexy poze cu sora Deliei! Mai are puţin şi se mărită!

new_picture_21.jpg

Oana Matache, sora Deliei, Delia Matache, poze sexy, nunta, Razvan Munteanu
Delia şi Oana seamănă ca două picături de apă

Aşchia nu sare departe de trunchi, aşa că solista de muzică populară Gina Matache a fost binecuvântată cu două fete talentate şi frumoase deopotrivă. Dacă pe Delia o cunoaştem deja foarte bine, sora ei cea mică a reuşit să ne surprindă recent, când şi-a lansat vlog-ul pe YouTube. E la fel de carismatică şi dezinvoltă.

Oana Matache trece prin cea mai roz perioadă din viaţa ei. A fost luată sub aripa-i ocrotitoare de Delia (35 de ani), care a integrat-o în trupa ei de backing vocals, dar şi-a făcut şi un proiect solo, un vlog (n.r. video blog) pe YouTube, care are deja mulţi fani (Wenna's vlog). În plus, şi în viaţa personală Oana Matache (26 de ani) a tras lozul câştigător, căci iubitul ei, Răzvan, o va duce luna asta la altar. "Îl apreciez mult pe Răzvan. Munceşte de mic, are o afacere şi şi-a luat căsuţă din banii lui. În plus, părinţii lui sunt oameni sufletişti. De un an este cu Oana şi se iubesc foarte mult. De pregătiri se ocupă chiar ginerele meu, Răzvan Munteanu, aşa cum a făcut şi la nunta lui cu Delia”, a declarat, pentru Click!, Gina Matache.

-228740.jpg

Oana Matache, sora Deliei, Delia Matache, poze sexy, nunta, Razvan Munteanu
Oana si Răzvan vor fi năşiţi de Delia şi soţul ei
foto: arhivă personală

Şi, chiar dacă pare mai timidă decât excentrica ei soră mai mare, Oana are la activ câteva pictoriale foarte sexy, pe care probabil nu le vom mai vedea după ce aceasta va deveni femeie măritată.

Loading...

Citește și

  • Solista are mână bună la năşit. După ce anul trecut l-a cununat pe Gabriel Cotabiţă, iată că, pe 28 mai, Delia Matache şi soţul ei vor fi din nou părinţi spirituali. De data aceasta, pentru sora ei mai mică, Oana, pe care în copilărie Delia o băga, în joacă, în maşina de spălat.