Cele mai sexy poze cu fiica Andreei Esca. Alexia și-a dus iubitul la balul de absolvire

alexia_eram.jpg

alexia eram sexy la piscina
Alexia Eram s-a relaxat la piscină înainte de balul de absolvire
foto: arhivă personală

Alexia Eram a încheiat socotelile cu liceul. Luni seară, fiica Andreei Esca a participat la balul de absolvire împreună cu iubitul ei, solistul Mario Fresh. Prilej pentru mama Esca să se laude pe rețelele de socializare cu fata ei frumoasă, sexy și deșteaptă.

Ultima petrecere de liceu pentru Alexia Eram. Fiica Andreei Esca s-a distrat la balul d eabsolvire luni seară, împreună cu iubitul ei, Mario Fresh. Cei doi au ajuns la petrecerea dintr-un club de fițe bucureștean cu lo limuzină albă și s-au întrecut în transmisiuni live pe rețelele de socializare.

alexia_eram_mario_fresh_absolvire.jpg

alexia eram si mario fresh
Alexia Eram și Mario Fresh s-au dus cu limuzina la balul de absolvire
foto: arhivă personală

 

Nici mama Esca nu s-a lăsat mai prejos. Cea mai apreciată știristă de la noi a făcut publice câteva imagini cu cei doi pe contul personal de Instagram și a primit laude la scenă deschisă. Avea și de ce. Alexia a arătat perfect în rochia de prințesă cu trenă, din voal gri metalizat si corai.

alexia_eram_mario_fresh.png

alexia eram si mario fresh
Imaginea cu Alexia și Mario la balul de absolvire a făcut furori pe rețelele de socializare
foto: arhivă personală

 

Cu doar o zi mai devreme, Andreea Esca publicase o imagine cu fiica ei în costum de baie, care a arătat încă o dată, dacă mai era nevoie, că puștoaica vedetei s-a transformat într-o domnișoară foarete sexy și sigură pe ea.

Alexia Eram își va continua studiile la Londra

Alexia a absolvit cursurile Liceului Francez Anna de Noailles din Capitală și a susținut Bacalaureatul Internațional la sfârșitul lunii mai. Tânăra se va mai bucura de o scurtă vacanță în România, apoi va pleca să-și continue studiile la Londra. Iubitul ei va rămâne în România, însă cei doi speră că iubirea lor va trece testul distanței.

loading...
Loading...

Citește și