Cele mai sexy poze cu Aida Parascan. Doamna «MasterChef» nu mai are nevoie de sutien

6-7-v-2-col-aida-parascan.jpg

Aida Parascan găteşte la TVR 2

Gata, s-a rupt lanțul ghinioanelor pentru Aida Parascan (38 de ani), fosta câștigătoare a emisiunii ”Masterchef”, de la PRO TV, din anul 2013. După cum se știe, de-a lungul timpului, aceasta a trecut prin mari necazuri.

I-a ars apartamentul, în incendiu şi-a pierdut banii câștigați la concurs, dar și cățelul, apoi a dat chix cu afacerea ei în domeniul culinar și a încercat să își crească singură cei trei copii. Totuși, Aida este un exemplu de curaj, pentru că în ciuda tuturor relelor, ea a reușit sa fie mereu cu fruntea sus şi să o ia de la capăt cu zâmbetul pe buze. Iată că în prezent, frumoasa șatenă se bucură de o mare reușită, căci este prezentatoarea emisiunii "Chef de vedetă", de la TVR 2, dar și de simpatia publicului masculin.

aida-parascan_3.jpg

aida parascan
Aida Parascan are un bust sexy după ce şi-a pus implanturi şi nu mai are nevoie să poarte sutien

După ce și-a mărit bustul, «doamna Masterchef» a mai slăbit și și-a schimbat şi garderoba, optând pentru ținute super sexy. Marți, aceasta a fost prezentă la evenimentul de lansare a noului model Jeep Wrangler și a făcut furori. Nu a ezitat să se fotografieze cu mașina superbă, în valoare de peste 40.000 de euro și cu peste 200 de cai putere sub capotă. "Am carnet de mulți ani și conduc o mașină mică, dar cred că aș avea nevoie de una mai mare. Ar fi ideal un astfel de jeep, aș ieși la plimbare cu cei trei copii ai mei", ne-a spus Aida!

aida-parascan_2.jpg

aida parascan
Aida Parascan prezintă emisiunea "Chef de vedetă", la TVR2
Loading...

Citește și

  • Aida Parascan (37 de ani), care a câştigat concursul „MasterChef” în 2013, este mai sexy ca niciodată! Frumoasa mămică ne-a mărturisit că se simte o femeie împlinită după ce în urmă cu o lună şi-a făcut o operaţie de mărire a sânilor.

  • În 2013 i s-a îndeplinit cel mai frumos vis. A câştigat concursul MasterChef şi un premiu consistent, de 50.000 €. După aceea însă, Aida Parascan “a plătit” pentru acest succes cu o serie teribilă de ghinioane: s-a despărţit de iubit, şi-a închis cofetăria, i-a luat foc casa, iar recent şi-a tăiat un deget cu feliatorul de bucătărie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1