Cele mai fierbinți scene lesbi din filmele românești

dulcea_sauna_a_mortii_2.png

eugenia serban
Eugenia Șerban este protagonista primei scene lesbi din cinematografia românească
foto: captură

Cele mai frumoase actrițe de la noi nu au ezitat să se dezbrace de dragul artei. Dacă prima scenă de nuditate din cinematografia românească este înregistrată în 1969, când regretata Irina Petrescu apărea complet goală în ”Răutăciosul adolescent”, cinefilii au avut destul de mult de așteptat pentru prima scenă de sex lesbi.

Scenele de care își amintește toată lumea când vine vorba despre sex pe marile ecrane în producțiile românești sunt din ”Liceeni Rock’n’Roll” și ”Cel mai iubit dintre pământeni”. Oana Sârbu și Ștefan Bănică Jr, de o parte, și Tora Vasilescu și Gheorghe Dinică, de cealaltă parte, au rămas în memoria cinefililor cu jocul lor perfect în scene explicite.

Prea puțini știu însă că cinematogria românească a încercat, timid, e drept, să ilustreze și iubirea dintre femei.

Prima scenă lesbi, în 2003, în ”Dulcea saună a morții”

Regizorul Andrei Blaier a reuşit să şocheze, în 2003, prin producţia ”Dulcea Saună a Morţii”. Deşi sexualitatea nu mai era, la 14 ani d ela Revoluția din 1989, un subiect tabu, scenele de lesbianism nu erau tocmai obişnuite în cinematografia românească.

Blaier a pus pe jar imaginația spectatorilor cu un sărut senzual dintre Mari, cu sânii dezgoliţi, interpretată de actriţa Eugenia Şerban, şi Leo, jucată de Irina Movilă. Scena se petrece într-o saună și este potențată de atmosfera încinsă din încăpere. O puteți urmări de la minutul 36.30.

Tudor Chirilă, pus în umbră de scenele lesbi din ”Legături bolnăvicioase”

Povestea bazată pe romanul omonim al scriitoarei Cecilia Ştefănescu a fost regizată, în anul 2006, de Tudor Giurgiu. Filmul îi are în prim-plan pe Kiki, jucată de Maria Popistaşu, fratele ei, Sandu, interpretat de Tudor Chirilă, şi colega acesteia de apartament, Alex, rol care îi aparţine Ioanei Barbu.

Ideea că Tudor Chirilă va apărea gol în pat, alături de o femeie, a fost umbrită numai de perspectiva că două tinere își vor consuma ”legătura bolnăvicioasă” în aceeași peliculă. Scenele de dragoste dintre cele două fete sunt extrem de senzuale (1.02.50). Relaţia dintre Kiki şi Sandu a fost și subiectul videoclipului lui Tudor Chirilă pentru piesa „Zmeul”, de pe coloana sonoră a filmului.

Loading...
 
 

Citește și

  • oana pellea, cezara dafinescu, tora vasilescu, irina petrescu

    Într-o vreme în care operațiile estetice și expunerea sânilor în pictoriale mai mult sau mai puțin artistice sunt la ordinea zilei, pare greu de crezut că în urmă cu câteva decenii aparițiile nud în filmele românești erau o raritate. Poate tocmai de aceea apreciem acum atât de mult imaginile cu unele dintre cele mai frumoase actrițe de la noi, în care sânii neatinși de bisturiul medicilor esteticieni joacă rolul principal.

  • Ştefan Iordache a decedat la vârsta de 67 de ani

    În septembrie 2008, marele actor român Ştefan Iordache a păşit în lumea celor drepţi. Bucureşteanul născut şi crescut în Rahova şi-a trăit ultimele zile departe de capitala pe care o iubea aşa mult şi o dată pe an o străbătea la pas din Dorobanţi până în Sebastianul natal, el părăsind această lume din Viena.

  • A filmat orice: de la călugăriţă la prostituată. Dar n-aţi văzut-o niciodată goală într-un film! Fiecare apariţie a Maiei Morgenstern este spectaculoasă, dar în filmul „Patul lui Procust” şochează de-a dreptul.

  • Fanii comediei spumoase regizate de iubita lui Adrian Sârbu au toate motivele să privească optimist spre 2016. Primăvara anului care stă să înceapă va aduce partea a doua a filmului ”Selfie”. Este vorba despre ”Selfie 69”, iar fanii fenomenului pot urmări deja primele imagini filmate, inclusiv una din scenele de sex dintre Sali Levent și frumoasa Silvia Busuioc.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1