Cel mai tulbure secret din viața Mirabelei Dauer. Unde se ascunde fiul ei?

Îl cheamă Alexandru Popovici, însă nimeni nu știe aproape mai nimic despre el. Este vorba despre fiul aproape renegat al Mirabelei Dauer, copil după care a suferit când a fost luat de lângă ea, însă de care nu mai vrea să audă în prezent.

Acesta este cu siguranță cel mai tabu subiect din viața cântăreței și este aproape imposibil să obții vreodată de la ea detalii despre Nanu, căci așa este alintat fiul ei, Alexandru Popovici. Lucrurile s-au cam tranșat pentru todeauna când copilul avea 3 ani, iar artista s-a decis să se separe de tatăl lui. Nu și-a dorit să-și piardă copilul în detruimentul unei mame vitrege, asta a susținut foarte vehement însă atunci când și-a făcut curaj să vorbească despre acest subiect.

Prietenii Mirabelei Dauer au declarat la un moment dat presei că Nanu își caută mama doar pentru bani, iar dacă ea nu îi dă, acesta dispare.

"Am făcut tot ce trebuie pentru a-mi recupera fiul. Nu s-a putut și nu mă interesează dacă voi fi acuzată pe veci pentru acest lucru. Mai mult nu puteam face. Acum, băiatul meu nu mai există", declara cântăreața în presă, în 2012.

Despre Nanu nu mai știe nimeni nimic în prezent, și tot ce se vechiulează este că după ce a plecat în Statele Unite ar fi dat de probleme. 

Loading...

Citește și

  • Surprize, surprize! După trei ani în care nu au mai apărut în public, Mirabela Dauer (69 de ani) şi Rareş Borlea (38 de ani), alias Raoul, cum e cunoscut în lumea muzicală, au îngropat securea războiului.

  • Mirabela Dauer este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi din țară. Nonconformistă de fel, artista vrea să demonstreze că vârsta e doar un număr și nu se teme de prejudecățile celor din jur. Aflată la malul mării unde susține mai multe spectacole, cântăreața publică zilnic imagini cu ea, iar fanii au fost surprinși să vadă că artista se poartă în haine adolescentine.