Cel mai dureros regret al lui Kamara: „Aş schimba ziua în care s-a născut Leon”

leon-akim-fiul-lui-kamara_2.jpg

kamara si fiul lui
Kamara şi micuţul Leon, fiul lui în vârstă de 5 ani
foto: arhivă personală

Solistul trupei „Alb Negru”, Ghedi Kamara, a intrat în reality-show-ul „Ferma” (PRO TV) cu gândul de a câştiga marele premiu de 50.000 de euro și a rezolva astfel un mare regret legat de fiul lui. Kamara vrea să folosească acești bani pentru a-i plăti fiului, Leon Akim (4 ani), tratamentul care să îl ajute să meargă din nou. Înainte de a intra în „Fermă”, artistul a spus pentru Click.ro ce ar dori să schimbe la viaţa lui.

Puţini ştiu că solistul e şi actor, jucând în câteva producţii, printre care şi serialul „State de România” (PRO TV) sau că a fost multă vreme jurnalist. Din ianuarie, Ghedi Kamara (43 de ani) e concurent în reality-showul „Ferma” (PRO TV). „Sunt un luptător, pot fi şi temperamental, dar şi foarte calm, adică totul ţine de cât de mult se întinde coarda. Am fost calm când poate alţii ar fi făcut rău. Dar câteodată, pentru mă supăr pentru un lucruşor şi pentru altele din urmă care s-au adunat. Sunt un luptător şi nici o secundă n-am lăsat braţele jos. Sunt foarte creativ, dar sunt şi momente când vegetez oarecum. Încerc să mă adun, să absorb pâna mă apuc de creaţie. Sunt un visător, îmi place să mă gândesc la o lume frumoasă, în care totul e roz şi toţi se înţeleg, dar totodată înţeleg că oamenii nu sunt perfecţi şi niciodată lumea pe acest pământ nu va fi perfectă. Că tot vorbim de calităţi, sunt un om deştept, inteligent când vreau neapărat să mă gândesc la un lucru şi să îl fac, dar câteodată poţi fi şi mai prostuţ când implic inima. Până la urmă, cu bune şi cu rele, asta defineşte personalitatea mea, ăsta sunt eu. Dacă aş schimba ceva, s-ar putea să nu mai fiu eu cel de azi. Aş vrea să dorm un pic mai mult, că nu apuc să dorm. Dacă dorm cinci ore legat e bine”, ne-a povestit solistul.

kamara-bandit-ferma-2019-pro-tv.jpg

kamara
Kamara se luptă la "Ferma" pentru premiul de 50.000 de euro
foto: PRO TV

Ce ar face Kamara pentru fiul lui dacă ar putea da timpul înapoi

De multe ori viaţa particulară a lui Kamara a fost pe prima pagină a ziarelor, în special datorită fostei soţii, Oana, şi a fiului lor, Leon, care are probleme de sănătate (n.r. are o formă de paralizie cerebrală). Kamara ne-a povestit ce ar face dacă ar fi să dea timpul înapoi şi ce ar schimba în viaţa lui. „Dacă aş avea doar o carte de tras, de exemplu, aş schimba ziua în care s-a născut Leon şi s-o fac pe fosta mea soţie să nu mai plece la mare, ca Leon să se fi născut la Bucureşti prin cezariană, nu acolo, la Constanţa. Sau aş putea să mă întorc la ziua în care am plecat atunci în Moscova, ştiind totul, şi s-o opresc. Adică nu ar mai fi plecat ea la mare. Nu era la termen să nască, a făcut-o mai devreme cu o lună, deşi nu avea nimic, nu i s-a rupt apa, nu a căzut dopul, nu a avut contracţii, nimic, nimic (Oana se prezentase la spital doar pentru că avea o sângerare). Totul a fost făcut acolo, din păcate, la spitalul din Constanţa. Ea nu avea voie să nască natural, trebuia să o facă prin cezariană. Apoi nu l-au pus nici la incubator, iar Leon a făcut un stop cardio-respirator când l-a alăptat şi de aici problemele. Fiindcă el s-a născut sănătos, numai că era micuţ. Aceea ar fi ziua când aş vrea să ajung. Pe 24 mai, seara, pentru că pe 25 a născut, pe la 6 dimineaţa”, ne-a mai spus Kamara, care se află la „Fermă” tocmao pentru a strânge bani pentru recuperarea de care are nevoie copilul lui.

Citelte şi:

Kamara, scrisoare emoționantă pentru băiețelul său bolnav. Cum a reacționat Oana, fosta lui soție

Aşa arată soţia lui Kamara la muncă, la videochat!

 

 

Loading...

Citește și

  • kamara madalina relatie scandal

    Concurenţii de la Ferma 2019 ascund pasiuni fierbinţi. După relaţia apropiată dintre Diana Belbiţă şi Marius Crăciun, lucrurile încep să se complice din punct de vedere amoros şi la Cabană, acolo unde au fost cazaţi cei şase bandiţi. Otiniela Sandu şi Vali Bărbulescu îşi lasă mesaje într-o carte, iar Kamara le urmează exemplu. Jumătatea de culoare a trupei Alb Negru a luat-o în vizor pe Geanina Ilieş.

  • Ieșire violentă a lui Florin Pastramă la adresa lui Kamara! După ce concurentului i s-a părut că artistul nu a procedat corect în relația cu una dintre concurente, Pastramă a sărit efectiv la bătaie și fetele au trebuit să îl tragă de haine pentru a-l opri din a face un gest extrem în cadrul emisiunii. Iată care a fost motivul altercației!