Cei mai mândri tați! Ce fete deștepte și frumoase au Mugur Mihăescu, Ovidiu Cuncea și Adi Ordean!

14_03-sara-fiica-ovidiu-cuncea.jpg

Sara, fiica actorului Ovidiu Cuncea, e studentă la Teatru şi joacă la TNB

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Se mândresc cu odraslele lor, dar au şi de ce! Adrian Ordean, Ovidiu Cuncea şi Mugur Mihăescu au nişte fete superbe. Click! vă arată cât de frumoase sunt fiicele lor şi vă spune cu ce se ocupă tinerele.

Compozitorul Adrian Ordean (64 ani) are o fată superbă, Denise (31 de ani), a cărei zi de naştere a fost ieri. Cu această ocazie, artistul a postat un mesaj emoţionant. „Fata mea, Denise, a adunat 31 de primăveri. La mulţi ani cu sănătate!”, a scris Ordean.

14_denise-ordean.jpg

Denise, fata compozitorului Adrian Ordean, cântă cu trupa Afterschool

El a inventat celebra trupă A.S.I.A. şi a făcut din grupul Compact un brand pe scena pop-rock. Denise a fost şapte ani asistenta lui Mihai Morar (37 de ani) şi Daniel Buzdugan (44 de ani) la matinalul de la Radio ZU, apoi a înfiinţat trupa Afterschool cu patru prietene, formulă în care a cântat şi la „X Factor” (Antena 1) în 2012.

14_ovidiu-cuncea-ok.jpg

Actorul-diacon Ovidiu Cuncea

Actorul Ovidiu Cuncea (52 ani), de la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, a absolvit şi Teologia, slujind gratuit ca diacon ortodox în mai multe biserici.

Cuncea era să-şi piardă fiica la 7 zile

El are doi copii, Petru (21 ani) şi Sara (20 ani), cu fosta soţie Elena Cristina, jurnalista de care a divorţat recent, după 20 de ani de căsnicie. Petru e student în anul al treilea la Academia de Studii Economice şi conchetează cu teatrul. Sara însă calcă pe urmele tatălui ei. Studentă în anul al doilea la Teatru, ea joacă pe scena TNB. „Succes, îngerul meu! Dumnezeu să te binecuvânteze si harul Lui să fie cu tine şi cu voi toţi!”, a scris Cuncea în iunie, când fata lui a apărut pe afişul spectacolului „Bloxi Blue”. „Sara s-a născut de două ori, era să o pierdem la şapte zile, când s-a înecat cu lapte”, a spus Cuncea într-un interviu. 

14_ivona-mihaescu.jpg

Ivona, „lumina ochilor” lui Mugur Mihăescu, lucrează în Turism, la Londra

Mugur Mihăescu (52 ani) ne-a distrat peste 25 de ani în grupul umoristic „Vacanţa Mare”. El s-a retras de cinci ani de pe scenă şi s-a apucat de afaceri. Fiica lui, Ivona (21 ani), a absolvit Administrarea Afacerilor la Universitatea Bath din Somerset, Anglia, şi lucrează la o renumită agenţie de turism din Londra. 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • vacanta mare kanal d

    Leana revine pe micul ecran. Filmările pentru un nou sezon „Vacanța Mare” au debutat la Kanal D. Personajul interpretat de Mugur Mihăescu (48 de ani), zis și „Garcea”, datorită altui personaj căruia i-a dat viață, va face din nou cuplu cu Costel (interpretat de Radu Pietreanu, 51 de ani).

  • Sasha Pavel, fiul cel mic al lui Marcel Pavel a terminat Liceul de Muzică George Enescu și a promovat Bac-ul cu 8,13. Deși se aștepta să obțină o notă mai mare, fiul artistului nu era ieri sigur că va depune contestație.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul