Ceartă între Alexandra Stan și fanii ei din cauza kilogramelor în plus. Cum arată acum

sstan.jpg

Alexandra Stan
Foto Instagram

Alexandra Stan s-a mutat în America, mai precis în Los Angeles, și de atunci are parte de schimbări radicale, atât pe plan personal, cât și profesional. De curând, artista a publicat o serie de fotografii care promovează noul videoclip pe rețelele de socializare, iar prietenii virtuali au criticat-o dur, spunându-i că s-a îngrășat enorm. Alexandra nu a rămas indiferentă și și-a luat apărarea, chiar și cu prețul de a porni o adevărată ceartă pe Instagram.

Artista a mărturisit virtual că a luat în greutate, însă lumea nu ar trebui să pună preț pe astfel de lucruri, ci pe caracterul omului. Alexandra și iubitul ei, Bogdan, duc o viață plină de aventuri în America, deoarece se obișnuiesc cu diferențele dintre viața din România și cea de acolo. Cei doi se bucură de priveliști uimitoare și de multă distracție, însă pe lângă timpul liber petrecut acolo, Alexandra muncește să-și îndeplinească cel mai mare vis. Își dorește să revină în topurile muzicale internaționale, iar de curând a publicat mai multe fotografii făcute pentru videoclipul pe care urmează să-l lanseze, în care se poate observa cu ușurință că a luat în greutate.

alexandra_stan.jpg

Alexandra Stan
Foto Instagram

Prietenii virtuali i-au comentat imediat cum au văzut schimbarea care i s-a întâmplat Alexandrei. „Își stă mai bine pufoasă”, „Ești super așa”, „Arată mai puternică și mai sănătoasă așa plinuță”, au fost mesajele de încurajare pe care le-a primit ea.

Însă pe lângă toate aceste cuvinte frumoase, Alexandra a fost și criticată pentru că s-a îngrășat. „Te-ai îngrășat grav”, i-a scris unul dintre prietenii virtuali ai ei, iar Alexandra i-a replicat cam acid.

„Sunt conștientă că am luat în greutate câteva kilograme, dar sunt încă fericită și mă iubesc. De acum voi merge la sală și tot așa. Unii oameni cred că există perfecțiune”, „Și contează? Tot eu sunt”, „Îmi place să spun că sunt plinuță”, „Și ce dacă m-am îngrășat? Sunt încă un om”, au fost replicile pe care le-au primit prietenii virtuali de la Alexandra.

alexxandra_ssstan.jpg

Alexandra Stan
Foto Instagram

Recent, Alexandra Stan a mărturisit că a fost jefuită în America și nu a știtu că să reacționeze în acele momente tensionate. A mers să mănânce la un restaurant și după ce a ajuns acasă a observat că nu mai avea cardul la ea, a căutat în mașină, însă degeaba.

"Cineva mi-a furat banii. Am mers să mănânc, apoi am mers acasă iar cardul nu mai era acolo. Am căuatat în mașină dar nu l-am găsit. Nu l-am putut găsi nicăieri și am sunat în fiecare loc în care am fost. Prima dată când am mers la o bancă în America ca să îmi fac un cont bancar, e mai greu aici în America. Trebuia să-mi plătesc chiria. După ce am mers la bancă am găsit cardul însă cineva făcuse o tranzacție de pe contul meu. Era o fată. Asta este acum", a declarat vedeta pe Instagram. 

loading...
Loading...

Citește și