Ceaiul cu care a reușit Lidia Fecioru să slăbească 30 de kilograme: "Se bea câte o ceșcuță pe stomacul gol"

Citeste tot despre: 

Lidia Fecioru, cunoscutul bioenergo-terapeut de la noi, a dezvăluit cum a reușit să slăbească 30 de kilograme, în 7 luni. 

După ce a ajuns la 90 de kilograme, Lidia Fecioru a decis că este momentul să slăbească printr-o schimbare simplă. A început să se iubească mai mult.

"Am slăbit când am început să-mi iubesc corpul. Am avut vreo 30 de kilograme în plus și spuneam că eu nu sunt grasă. Am început să mă iubesc și am slăbit. Am îmbrăcat o rochie lungă și arătam ca o omidă. Soțul meu a zis că arăt ca o vacă. Și i-am spus că sunt vacă pentru că stau cu el, voi slăbi și voi divorța. Așa am făcut, m-am iubit pe mine", a povestit aceasta. 

Apoi a urmat regimul Demis Roussos, e dietă disociată. Treptat, au început să apară și rezultatele.

Totodată, pe timpul curei de slăbire, a consumat și un ceai natural, pentru care nu ai nevoie decât de trei ingrediente, care trebuie consumat pe stomacul gol. 

Află pe Clickpentrufemei.ro cum se prepara acest ceai!

Slăbește până la 10 kg și scapă de celulită cu acest amestec natural

Cu dieta americană pierzi 3-5 kilograme în 4 zile

loading...
Loading...

Citește și

  • lidia fecioru antena 3 adevaruri ascunse

    Statutul de vedetă tv nu înseamnă autografe pe stradă, ci şi episoade mai puţin plăcute. Lidia Fecioru, invitată permanent la emisiunea ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3, a povestit un episod regretabil pe care l-a trăit în public. Bioenergoterapeutul, care îi învaţă pe alţii mici trucuri pentru a-şi face viaţa mai bună, nu şi-a imaginat că poate fi ţinta unui atac verbal pe stradă.

  • Dacă tu crezi că ai câteva kilograme în plus sau că fața ta pare rotundă, îți dăm câteva sfaturi pentru a combate acest lucru. Notează-ți aceste trucuri și te vei subția într-un minut!

  • De obicei, folosim condimentele iuţi pentru a da gust mâncărurilor sau pentru a stimula apetitul, însă ele sunt şi excelente ajutoare pentru silueta ta. Totul e să ştii ce condimente să alegi şi cu ce să le combini.